Libnet.ro
UNICEF

21:30

Budapesta. Cel mai mare miting din timpul regimului Viktor Orban

România Liberă România Liberă,
Budapesta. Cel mai mare miting din timpul regimului Viktor Orban

Aproximativ 100. 000 de persoane au participat, marti seara, la manifestatia organizata la Budapesta in semn de protest fata de taxa suplimentara pe Internet, acesta fiind cel mai mare miting organizat de cand Guvernul Viktor Orban a ajuns la putere in anul 2010, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce companie vrea sa devina cel mai mare broker de asigurari din Romania

Compania Posta Romania Broker de Asigurare vrea sa ajunga in urmatorul an cel mai mare broker de asigurari din Romania. Astfel, societatea estimeaza ca va obtine aproximativ 2,5 milioane de lei, venituri din comisioanele incasate din distributia contractelor de asigurare.

Toyota isi pastreaza titlul de cel mai mare constructor auto din lume

Grupul japonez Toyota Motor Corp. si-a pastrat titlul de cel mai mare constructor auto din lume in primele noua luni ale acestui an, in conditiile in care a vandut mai multe vehicule decat rivalii Volkswagen si.

Oppo a lansat cel mai subtire telefon din lume Oppo R5

Oppo R5, lansat chiar astazi, 29 octombrie, este cel mai subtire telefon din lume. Areo grosime de doar 4,85 milimetri si a surclasat Gionee Elife S5. Oppo a lansat cele mai noi doua telefoane din gama sa, Oppo N3 si Oppo R5. Zvonuri in legatura cu aceste doua telefoane au aparut in continuu de ceva timp incoace pe internet. Nici macar compania chinezeasca nu s-a ferit de a ne oferi informatii, postand aproape zilnic poze noi cu viitorul N3. Dar [].

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat, luni, de Liga Profesionista din Spania, cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut, potrivit LFP. Internationalul.

CNPR: Posta Romana Broker de Asigurari va deveni cel mai important jucator din piata de profil

Posta Romana Broker de Asigurari, noua entitate lansata de Compania Nationala Posta Romana CNPR), va deveni, in urmatorul an, cel mai important broker de asigurare din Romania, au declarat, azi, intr-o conferinta de presa, Alexandru Petrescu, directorul general al CNPR, respectiv Viorel Motoroiu, directorul general al companiei Posta Romana Broker de Asigurare.

Forbes: Jack Ma, fondatorul Alibaba, cel mai instarit om din China; averea lui a ajuns la 19,5 mld. dolari

Fondatorul gigantului de comert electronic Alibaba, Jack Ma, a fost declarat de revista Forbes cel mai bogat om din China, cu o avere de 19,5 miliarde de dolari, cu 7,5 miliarde de dolari mai mult fata de anul trecut, conform CNBC.

Forbes anunta cine este cel mai bogat om din China

Fondatorul gigantului de comert electronic Alibaba, Jack Ma, este cel mai bogat om din China, cu o avere de 19,5 miliarde de dolari, in crestere de la 7,5 miliarde de dolari in urma cu un an, potrivit clasamentului pe 2014 realizat de Forbes China, relateaza Mediafax.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucator din Primera Division sezonul trecut

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai valoros jucator al campionatului spaniol in sezonul 2013/2014.

VIDEO Hagi, cel mai frumos gol din istoria UEFA. Regele, in topul forului european!

Gica Hagi este marcatorul celui mai frumos gol din istoria fotbalului european, regele ocupand primul loc intr-un top al UEFA. Hagi a fost votat pe site-ul forului european pentru golul marcat la Galatasaray in 2000, contra lui AS Monaco.

Cel mai mare mall si locul cel mai vizitat din lume!

Pasionatii de calatorii se bucura de un sejur in Dubai cu orice ocazie, fie ca este vara sau iarna, sarbatoare sau vreun eveniment deosebit, mai ales ca ideile de activitati si atractiile parca nu se mai termina. Si ch.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )