Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce companie vrea sa devina cel mai mare broker de asigurari din Romania

România Liberă România Liberă,
Ce companie vrea sa devina cel mai mare broker de asigurari din Romania

Compania Posta Romania Broker de Asigurare vrea sa ajunga in urmatorul an cel mai mare broker de asigurari din Romania. Astfel, societatea estimeaza ca va obtine aproximativ 2,5 milioane de lei, venituri din comisioanele incasate din distributia contractelor de asigurare. continuă pe România Liberă

Posta Romana vrea sa devina cel mai mare broker de asigurari in urmatoarele 12 luni bazandu-se pe cei peste 27.000 de angajati/Salariile postasilor vor creste in medie cu 100 lei brut din noiembrie

Posta Romana si-a anuntat miercuri intrarea pe piata de brokeraj in asigurari, deocamdata printr-un proiect pilot. Printr-o companie special creata, Posta Romana Broker de Asigurari, care are 4 angajati, operatorul postal a inceput sa vanda asigurari generale la sediul central, iar incepand de joi, 30 octombrie, si in oficiul 39 din Capitala. Conducerea Postei mizeaza pe baza uriasa de clienti si pe cei peste 27. 000 de angajati, care isi vor lua comision din vanzarea politelor, in cazul in care sunt autorizati sa vanda asigurari, sau daca reusesc sa convinga oamenii sa-si incheie asigurari. Intrebat de cresterile salariale, Alexandru Petrescu, directorul general al Postei Romane, a spus ca in medie salariile vor creste cu 100 lei brut incepand de luna viitoare.

Budapesta. Cel mai mare miting din timpul regimului Viktor Orban

Aproximativ 100. 000 de persoane au participat, marti seara, la manifestatia organizata la Budapesta in semn de protest fata de taxa suplimentara pe Internet, acesta fiind cel mai mare miting organizat de cand Guvernul Viktor Orban a ajuns la putere in anul 2010, relateaza Mediafax.

Toyota isi pastreaza titlul de cel mai mare constructor auto din lume

Grupul japonez Toyota Motor Corp. si-a pastrat titlul de cel mai mare constructor auto din lume in primele noua luni ale acestui an, in conditiile in care a vandut mai multe vehicule decat rivalii Volkswagen si.

Cel mai mare mall si locul cel mai vizitat din lume!

Pasionatii de calatorii se bucura de un sejur in Dubai cu orice ocazie, fie ca este vara sau iarna, sarbatoare sau vreun eveniment deosebit, mai ales ca ideile de activitati si atractiile parca nu se mai termina. Si ch.

CNPR: Posta Romana Broker de Asigurari va deveni cel mai important jucator din piata de profil

Posta Romana Broker de Asigurari, noua entitate lansata de Compania Nationala Posta Romana CNPR), va deveni, in urmatorul an, cel mai important broker de asigurare din Romania, au declarat, azi, intr-o conferinta de presa, Alexandru Petrescu, directorul general al CNPR, respectiv Viorel Motoroiu, directorul general al companiei Posta Romana Broker de Asigurare.

Sever Bocu, cel mai mare politician banatean: Centralismul a dus la aceleasi concluzii logice: exploatare sau saracie

Dupa Revolutie, cei care au ajuns la centru au facut-o pentru interese personale, nici unul nefiind interesat sa se ocupe de problemele cu care se confrunta cei din aceasta zona a tarii. Sever Bocu a fost in perioada interbelica unul dintre cei mai invertunati politicieni banateni.

Ioan Mang, presedintele PSD Bihor: Se vor acorda mai multi bani pentru scoala romaneasca. Am inceput anul universitar cu cel mai mare buget din ultimii ani

Educatia ramane o prioritate pentru Victor Ponta, considera Ioan Mang, presedintele PSD Bihor, fostul ministru al educatiei cu cel mai scurt mandat.

Ioan Mang, seful PSD Bihor: Se vor acorda mai multi bani pentru scoala. Am inceput anul universitar cu cel mai mare buget din ultimii ani

Educatia ramane o prioritate pentru Victor Ponta, considera Ioan Mang, presedintele PSD Bihor, fostul ministru al educatiei cu cel mai scurt mandat.

Samsung Galaxy Note Edge, primele impresii. Cel mai ciudat telefon a trecut primele teste

Samsung Galaxy Note Edge, cel mai pretentios telefon produs vreodata de Samsung, a avut parte de mare lui lansare in Japonia in urma cu 4 zile, pe 23 octombrie. inainte ca Samsung sa lanseze Galaxy Note 4 au aparut nenumarate zvonuri pe internet si leak-uri in legatura cu viitorul telefon. Cel mai interesant dintre acestea, unul care s-a si dovedit a fi adevarat, era ca Samsung ar urma sa lanseze un telefon cu ecran curbat, folosindu-se de o tehnologie pe [].

Riscul de autism, cu 23% mai mare in cazul copiilor nascuti prin cezariana

Copiii nascuti prin cezariana au un risc mai mare cu 23% de asuferi de autism, potrivit unui recent studiu al cerecetatorilor irlandezi.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )