Libnet.ro
UNICEF

00:06

Budescu si Alibec aduc victoria pentru FCSB cu Plzen

Online Sport Online Sport,
Budescu si Alibec aduc victoria pentru FCSB cu Plzen

Jucatorii Constantin Budescu si Denis Alibec, personajele tensiunilor din lotul stelist in aceasta saptamana, au raspuns criticilor patronului pe teren in meciul cu Viktoria Plzen in victoria scor 3-0 obtinuta de FCSB, joi seara, in primul meci din grupele Europa League. continuă pe Online Sport

FCSB, victorie categorica in primul meci din Europa League

Jucatorii Constantin Budescu si Denis Alibec, personajele tensiunilor din lotul stelist in aceasta saptamana, au raspuns criticilor patronului pe teren in meciul cu Viktoria Plzen in victoria scor 3-0 obtinuta de FCSB, joi seara, in primul meci din grupele Europa League.

Probleme de efectiv pentru FCSB inaintea meciului cu Plzen

Nicolae Dica are doua dileme pentru primul 11 al FCSB la meciul cu Viktoria Plzen de joi seara din grupele Europa League.

Victorie la scor pentru FCSB la debutul in grupele Europa League (FOTO)

FCSB a inceput cu o victorie clara actualul sezon de Europa League. Trupa antrenata de Nicolae Dica s-a impus cu 3-0 in primul meci disputat in grupele cele de-a doua competitii europene.

De Amorim, marcator pentru FCSB 2 in Liga a 3-a

Ramas la FCSB dupa ratarea transferului la APOEL Nicosia, mijlocasul brazilian William de Amorim a jucat in weekend pentru echipa a doua a clubului patronat de Gigi Becali.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )