Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bugetul pentru 2020, votat in lectura finala de Parlament

Adevărul Adevărul,
Bugetul pentru 2020, votat in lectura finala de Parlament

Parlamentul a votat in lectura a doua, finala, proiectul bugetului de stat pentru anul 2020. Din cele 131 de amendamente parvenite dupa prezentarea proiectului in prima lectura, 63 au fost sustinute. Indicatorii generali ai bugetului de stat au ramas nemodificati, transmite IPN. continuă pe Adevărul

UPDATE Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020, intentionand sa vina in parlament pe 23 decembrie. Anuntul oficial a fost facut de premierul Ludovic Orban la finalul sedintei conducerii PNL.

Iohannis: Bugetul pentru 2020 a fost facut in conditii foarte dificile Asumarea raspunderii Guvernului, varianta fezabila

Bugetul pentru 2020 a fost facut in conditii foarte dificile, iar Guvernul a trebuit sa tina cont de unele restrangeri, a sustinut presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre reducerile de buget pentru domenii importante, precum sanatatea. El a mai spus ca asumarea raspunderii Guvernului pe bugetul de stat pentru 2020 este o varianta fezabila. Buget 2020 Multe ministere au bugete diminuate in 2020. Cine va primi mai mult si cine mai putin.

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul din 2020

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020, intentionand sa vina in parlament pe 23 de.

Deputat PAS: Nu vedem de ce am vota bugetul pentru 2020

Seful fractiunii Partidului Actiune si Solidaritate din Parlament, Igor Grosu, sustine ca PAS nu vede de ce ar vota proiectul bugetului de stat pentru 2020. Deputatul sustine ca proiectul bugetului este irealist intrucat nu va putea acoperi deficitul pe care Guvernul l-a stabilit pentru anul viitor, transmite IPN.

Surse: PNL a decis sa adopte bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii

Liberalii au luat decizia de a adopta bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului, au declarat surse politice pentru Antena 3.

Parlamentul a adoptat in lectura finala politica fiscala si vamala pentru anul 2020

Proiectul de lege privind politica fiscala si vamala pentru anul 2020 a fost adoptat de Parlament in lectura a doua. Scopul proiectului este asiguarea unor conditii echitabile si competitive de dezvoltare a mediului de afaceri, edificarea veniturilor proprii prin asigurarea redistribuirii corecte a veniturilor si solidaritatea sociala, imbunatatirea si simplificarea mecanismelor fiscale nationale si asigurarea echitatii si stabilitatii fiscale.

Antoneta Ionita: Bugetul Sanatatii pentru 2020 creste, nu scade, asa cum incearca PSD sa acrediteze ideea

Deputatul PNL Antoneta Ionita a afirmat ca PSD incearca sa acrediteze ideea ca bugetul MInisterului Sanatatii va fi mai mic in 2020, ceea ce este fals, potrivit alesului liberal.

BUGETUL DE STAT PENTRU 2020: CNIPMMR transmite astazi recomandarile mediului de afaceri

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) organizeaza astazi o conferinta de presa in cadrul careia unul din subiectele abordate va fi reprezentat de recomandarile mediului de afaceri pentru Bugetul de Stat pe anul 2020, potrivit unui comunicat al Consiliului.

Cand se majoreaza salariile profesorilor si invatatorilor si cu cat. Ce prevede bugetul pe 2020

Salariile profesorilor si invatatorilor urmeaza sa fie majorate. Schimbarile de ordin salarial, la nivelul educatiei, vor fi puse in practica in viitorul apropiat. De asemenea, cel care a oferit mai multe detalii legate de acest subiect a fost Ludovic Orban. Premierul a dezvaluit ce prevede bugetul pe 2020 si in cazul celor din sistemul de .

BUGETUL DE STAT PENTRU 2020: Mai multi bani pentru Aparare, Munca si Justitie

Proiectul de buget pe 2020, publicat de Ministerul FInantelor, stabileste sume in plus de la buget pentru Aparare, Munca si Justitie, dar mai putini bani la Sanatate si Agricultura. Totodata, trei servicii secrete si Internele primesc mai multi bani, potrivit News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )