Libnet.ro
UNICEF

09:45

BUGETUL DE STAT PENTRU 2020: CNIPMMR transmite astazi recomandarile mediului de afaceri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BUGETUL DE STAT PENTRU 2020: CNIPMMR transmite astazi recomandarile mediului de afaceri

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) organizeaza astazi o conferinta de presa in cadrul careia unul din subiectele abordate va fi reprezentat de recomandarile mediului de afaceri pentru Bugetul de Stat pe anul 2020, potrivit unui comunicat al Consiliului. continuă pe Ziarul Bursa

USR SI UDMR SOMEAZA GUVERNUL ORBAN: Bugetul de stat pe 2020, aprobat in Parlament si nu prin asumarea raspunderii Executivului!

Partenerii din Parlament ai liberalilor nu sunt de acord ca guvernul Orban sa isi asume raspundere pe legea bugetului de stat si pe legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2020.

UPDATE Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020, intentionand sa vina in parlament pe 23 decembrie. Anuntul oficial a fost facut de premierul Ludovic Orban la finalul sedintei conducerii PNL.

Noi titluri de stat pentru populatie anuntate de Ministerul Finantelor

Ministerul Finantelor Publice intentioneaza continuarea emisiunilor de titluri de stat pentru populatie in cadrul Programului Tezaur, precum si relansarea Programului Fidelis care va asigura distribuirea titlurilor de stat catre persoanele fizice prin.

Conferinta ONU pe tema climei: COP25 aproba un document final privind cresterea ambitiilor climatice pentru 2020

Cea de-a 25-a Conferinta a ONU privind schimbarile climatice COP25) desfasurata la Madrid a reusit duminica sa aprobe un document privind cresterea ambitiilor climatice pentru 2020 si respectarea Acordului de la Paris prin care tarile se angajeaza sa evite ca temperatura medie a planetei sa creasca in acest secol cu peste 1,5 grade Celsius, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Listarea KazMunayGas, planificata pentru 2020

Fondul suveran de investitii al Kazahstanului Samruk-Kazyna) ar putea demara anul viitor oferte publice pentru participatii la compania energetica KazMunayGas, operatorul aerian Air Astana si firma de telecomunicatii Kazakhtelecom, in cazul in care conditiile de pe piete sunt favorabile, a informat, ieri, Almasadam Satkaliyev, directorul institutiei, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Avertismentul specialistilor pentru 2020: amenintarile de care vor profita hackerii

Tehnologia e evoluat, dar la fel au facut si hackerii. 2020 se anunta un nou an plin de amenintari din aceasta zona. Iata de ce trebuie sa te feresti. Specialistii sustin ca anul ce.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )