Libnet.ro
UNICEF

23:45

Bugetul de stat pe 2017, adoptat de Parlament

Adevărul Adevărul,
Bugetul de stat pe 2017, adoptat de Parlament

Plenul reunit al celor doua Camere a adoptat, marti, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017 si proiectul Legii bugetului asigurarilor sociale, impotriva actelor votand PNL, USR si PMP. Premierul Sorin Grindeanu a participat la vot, multumind la final parlamentarilor pentru rapiditate si a transmis si un mesaj catre mediul de afaceri, ca Romania va ramane o tara cu o economie predictibila. continuă pe Adevărul

Bugetul de stat pe 2017 a fost adoptat in Comisiile reunite de buget-finante. Ministrul Finantelor: Speram ca pana miercuri sa fie votat in plenul reunit

Proiectul de buget pe 2017 a fost aprobat, duminica, in Comisiile reunite de buget-finante. Acesta va fi adoptat in plenul reunit al Camerelor pana cel tarziu miercuri, a anuntat.

Bugetul pe anul 2017, in dezbaterea Parlamentului. Sedinta e condusa de Vlase. Dragnea: M-am ascuns in sala de plen

Dezbaterile in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului pe marginea bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2017 vor incepe, luni, de la ora 13, iar votul final ar putea avea loc marti seara.

Bugetul ICR pentru anul 2017, adoptat de Comisiile de specialitate

Proiectul de buget al Institutului Cultural Roman ICR) pentru anul 2017 a fost adoptat duminica de Comisiile de specialitate ale Parlamentului, in forma propusa de Guvern, toate amendamentele fiind respinse.

Bugetul Camerei Deputatilor, adoptat in Comisiile de buget. Dumitrica: Nu sunt bani pentru daramarea gardului Parlamentului

Bugetul Camerei Deputatilor a fost adoptat sambata, in cadrul Comisiilor reunite de buget-finante, in forma stabilita de institutie. Secretarul general adjunct al Camerei, George Dumitrica, a afirmat ca nu exista fonduri pentru daramarea gardului Parlamentului care nu are doar rol decorativ, ci si unul de securitate.

Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale au fost adoptate de Parlament (VIDEO)

Plenul reunit al celor doua Camere a adoptat, marti, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017 si proiectul Legii bugetului asigurarilor sociale, impotriva actelor votand PNL, USR si PMP. Premierul.

Proiectul Legii Bugetului a fost adoptat

Plenul reunit al celor doua Camere a adoptat astazi proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017 si proiectul Legii bugetului asigurarilor sociale, impotriva actelor votand PNL, USR si PMP, potrivit Digi24.

Bugetul SRI pe 2017, mai mic fata de anul precedent

Comisiile reunite de buget-finante din Parlament au aprobat, sambata, bugetul SRI, cu unanimitate de voturi. Bugetul este mai mic decat cel din anul precendent. Bugetul SRI pe 2017 este in valoare de 3,55 miliarde lei.

Propuneri: Modificari la bugetul de stat

Ministerul Finantelor a reperfectat proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii bugetului de stat pe anul 2017. Se propun majorari cu 385,9 milioane de lei atat la partea de venituri, cat si la partea de cheltuieli a bugetului de stat, fara a modifica deficitul bugetar. Proiectul de lege a fost publicat pe particip. gov. md, transmite IPN.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )