Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bugetul ICR pentru anul 2017, adoptat de Comisiile de specialitate

România Liberă România Liberă,
Bugetul ICR pentru anul 2017, adoptat de Comisiile de specialitate

Proiectul de buget al Institutului Cultural Roman ICR) pentru anul 2017 a fost adoptat duminica de Comisiile de specialitate ale Parlamentului, in forma propusa de Guvern, toate amendamentele fiind respinse. continuă pe România Liberă

VIDEO Cantareata Lora s-a retras din competitia pentru Eurovision 2017

TVR a anuntat joi retragerea unei piese inscrise in competita pentru Eurovision 2017. Este vorba despre melodia I know, compusa de doi compozitori britanici si interpretata de vedeta autohtona Lora. In vreme ce televiziunea publica informeaza ca artista si-a retras melodia fara sa mentioneze motivele, Lora declara ca la baza deciziei sale sta diferenta de opinii despre cum trebuie sa sune piesa care ar trebui sa reprezinte Romania la cea mai importanta competitie europeana muzicala, Eurovision.

Bugetul Ministerului Cercetarii si Inovarii a fost adoptat de comisiile parlamentare de buget-finante

Comisiile de buget-finante ale Parlamentului au adoptat duminica, cu majoritate larga de voturi, bugetul Ministerului Cercetarii si Inovarii pentru anul 2017.

Bugetul de stat pe 2017 a fost adoptat in Comisiile reunite de buget-finante. Ministrul Finantelor: Speram ca pana miercuri sa fie votat in plenul reunit

Proiectul de buget pe 2017 a fost aprobat, duminica, in Comisiile reunite de buget-finante. Acesta va fi adoptat in plenul reunit al Camerelor pana cel tarziu miercuri, a anuntat.

Bugetul Camerei Deputatilor, adoptat in Comisiile de buget. Dumitrica: Nu sunt bani pentru daramarea gardului Parlamentului

Bugetul Camerei Deputatilor a fost adoptat sambata, in cadrul Comisiilor reunite de buget-finante, in forma stabilita de institutie. Secretarul general adjunct al Camerei, George Dumitrica, a afirmat ca nu exista fonduri pentru daramarea gardului Parlamentului care nu are doar rol decorativ, ci si unul de securitate.

Bugetul pe 2017 pe Educatie nu poate asigura cresterea calitatii invatamantului superior. Studentii cer Parlamentului sa creasca finantarea educatiei

Studentii solicita Parlamentului sa creasca finantarea invatamantului superior prin adoptarea unor amendamente la Legea bugetului de stat pentru anul 2017. Potrivit acestora, Educatia nu primeste decat aproximativ 3,1% din Produsul Intern Brut cand Legea Educatiei nationale prevede un minim de 6%, iar banii sunt insuficienti pentru a rezolva problemele existente in sistem.

Bugetul Institutului Cultural Roman a fost avizat favorabil de comisiile de specialitate ale Parlamentului

Bugetul Institutului Cultural Roman a fost avizat favorabil de comisiile de specialitate ale Senatului si Camerei Deputatilor cu 14 voturi pentru si un vot impotriva.

Bugetul Ministerului Turismului, aviz favorabil in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament

Comisiile de reunite de buget-finante ale Parlamentului au avizat favorabil bugetul Ministerului Turismului care va avea in 2017 o finantare bugetara de 80 de milioane de lei, fiind mai mare cu 63,9% fata de exercitiul precedent.

SUA vor sa mareasca bugetul apararii pentru a consolida capacitatile armatei americane

Statele Unite vor sa mareasca bugetul apararii pentru a consolida capacitatile armatei americane. O decizie in acest sens a fost luata de catre proaspatul ministru al Apararii, James Mattis.

Fost consilier judetean din partea PSD Maramures: Nu asa se guverneaza in anul 2017! Dragnea, Grindeanu si Iordache nu sunt liderii mei!

Fostul consilier judetean al PSD Maramures si trezorier al filialei, Calin Andrei Tuns, a criticat politca PSD. El a facut comentariul pe contul sau de Facebook, unde a facut si cateva aprecieri la adresa guvernarii PSD si a lui Dragnea, aratand ca demisioneaza din partid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )