Libnet.ro
UNICEF

06:45

Bugs Bunny implineste azi 80 de ani. Cele mai amuzante momente cu iepurele neinfricat din desenele Looney Tunes

B1 B1,
Bugs Bunny implineste azi 80 de ani. Cele mai amuzante momente cu iepurele neinfricat din desenele Looney Tunes

Bugs Bunny implineste astazi80 de ani. Cele mai amuzante momente cu iepurele neinfricat din desenele Looney Tunes. Bugs Bunny este un iepure fictiv ce apare in seriile animate Looney Tunes si Merrie. continuă pe B1

Niciun judet fara cazuri noi de COVID-19 Cele mai multe imbolnaviri noi, in Bucuresti, Arges si Dambovita Situatia in fiecare judet

In toate judetele Romaniei au fost raportate, vineri, noi cazuri de COVID-19. Cele mai multe imbolnaviri intr-o singura - 105 - au fost in Bucuresti. Urmeaza Arges, cu 101 cazuri, si Dambovita, cu 70 de noi imbolnaviri. La polul opus se afla Satu Mare, Calarasi si Cluj, cu cele mai putine noi cazuri.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. in patru judete sunt peste 100 de noi imbolnaviri Situatia pe judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 167 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala. in patru judete, au fost anuntate peste 100 de noi imbolnaviri, in timp ce in cinci judete nu a fost raportat niciun caz nou, potrivit datelor transmise luni de Grupul de Comunicare Strategica.

Unul dintre cele mai mari hipermarketuri din Romania s-a facut de ras cu Oferta saptamanii. Clientii, socati de ce au vazut in magazin

Unul dintre cele mai mari hipermarketuri din Romania, cu magazine in toata tara, s-a facut de ras dupa ce a afisat in magazine Oferta saptamanii. Clientii au fost socati de reducerea generoasa pe care urmau sa o primeasca la un tip de carnati.

Coronavirus in Romania: Arges si Prahova continua sa aiba cele mai multe noi cazuri raportate Covasna, singurul judet cu 1 caz de imbolnavire

Judetele Arges si Prahova continua sa aiba cele mai multe cazuri noi de COVID-19 raportate in 24 de ore, in timp ce in Bucuresti au fost raportate 67 de noi imbolnaviri noi, mult mai putin comparativ cu ultima perioada. De remarcat insa ca au fost facute mai putine teste, asa cum se intampla de obicei la sfarsitul saptamanii.

Capitala si judetul Arges continua sa aiba cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Niciun judet fara noi imbolnaviri

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 continua sa fie in Bucuresti - 118 si in judetul Arges - 108, conform datelor transmise sambata de Grupul de Comunicare Strategica. Capitala a depasit, astfel, pragul de 5. 000 de cazuri inregistrate de la debutul pandemiei. in fiecare judet din Romania au fost raportate cel putin trei noi imbolnaviri.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Urechea

Alinuta vine suparata acasa si se plange la mama: - Un baiat m-a batut azi la scoala! - Da? Si poti sa-l identifici? - Sigur ca da! Am o ureche de-a lui in.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Amintiri

Doamna Maria le povesteste copiilor despre fotografiile facute la scoala: - Uitati-va, peste 20 de ani o sa luati albumul in mana, o sa va uitati la fotografii si o sa spuneti: Aceasta e Ileana -.

Digi24: Unul din cele mai cunoscute mistere din lume se afla chiar in sediul CIA. De 30 de ani, nimeni nu a reusit sa-l descifreze

La sfarsitul anilor 1980, artistul Jim Sanborn a fost angajat sa creeze o sculptura care sa fie expusa la sediul CIA din Langley, Virginia. Stiind ca unii dintre cei mai buni agenti de informatii din lume o vor vedea in fiecare zi, Sanborn a introdus un cod secret in piesa botezata Kryptos.

in pas cu tehnologia: Cum sa iti modernizezi casa dupa cele mai noi tendinte smart

Tehnologia a evoluat in ultimii 10 ani mai mult decat a facut-o, poate, vreodata. Pe piata apar noi dispozitive care iti rezolva probleme pe care nici nu stiai ca le ai inainte. Alese potrivit nevoilor familiei tale, ele iti pot usura viata considerabil, datorita functiilor cu care sunt prevazute. Daca si pe tine de tenteaza ideea de a achizitiona astfel de device-uri rezolutionare, atunci citeste mai jos pentru a afla de ce ai nevoie!.

Priscilla Presley, despre sinuciderea nepotului sau: Sunt cele mai negre zile din viata noastra de familie

Familia Presley a fost lovita serios pe 12 iulie, atunci cand singurul baiat al Lisei Marie Presley s-a sinucis in mod absurd, impuscandu-se in cap. Nepotul lui Elvis Presley avea doar 27 de ani si a lasat in urma o mama devastata, trei surori si o bunica indurerate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )