Libnet.ro
UNICEF

21:45

Bulgaria: 11 persoane au fost ranite dupa explozia a doua vagoane cu propan

B1 B1,
Bulgaria: 11 persoane au fost ranite dupa explozia a doua vagoane cu propan

Unsprezece persoane au fost ranite miercuri seara dupa ce doua vagoane cisterna pline cu propan au explodat intr-o gara din nord-vestul Bulgariei. in prima explozie, produsa in jurul orei 16. 00, au fost. continuă pe B1

Timis: Cinci persoane au fost ranite dupa ce un autocamion a intrat in coliziune cu un microbuz

Cinci persoane au fost ranite intr-un grav accident petrecut in judetulTimis, pe DN 6. Un autocamion si un microbuz s-au ciocnit, miercuri, la pranz, la intrare in localitatea Recas, dinspre Timisoara.

EXPLOZIE in Bulgaria: 11 persoane, ranite.

11 persoane au fost ranite miercuri seara dupa ce doua vagoane cisterna pline cu propan au explodat intr-o gara din nord-vestul Bulgariei, transmite B1. ro. In prima explozie, produsa in jurul orei 16. 00, au fost ranite doua persoane. Una dintre ele prezinta arsuri pe 80% din suprafata corpului, informeaza Agerpres. In cea de-a doua explozie, care a avut loc in jurul orei 18. 30, au fost ranite alte 9 persoane, dintre care 5 pompieri veniti la fata locului. Printre raniti se numara si trei .

Doi morti si mai multi raniti dupa ce doua autocare s-au ciocnit in vestul Norvegiei

Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite dupa coliziunea a doua autocare cu turisti straini la bord, in vestul Norvegiei. Cele doua vehicule, unul norvegian, iar celalalt suedez, au intrat in.

Constanta: Trei morti si trei raniti, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal

Accident rutier inConstanta: Doua autovehicule s-au ciocnit frontal, in urma coliziunii decedand trei persoane, in timp ce alte trei au fost ranite. Un autoturism ce circula de la Harsova spre Constanta.

OMORAT CU BATE. Un iesean a fost ucis dupa ce a incasat o bataie CRANCENA de la oamenii cu carea bea

Un barbat in varsta de 43 de ani, din localitatea ieseana Cristesti, a murit dupa ce a fost lovit cu batele, de mai multe persoane, impreuna cu care consumase alcool la barul din comuna, conform.

Peste 20 de persoane, date disparute dupa ce taifunul Utor a lovit coastele Filipinelor

Taifunul Utor a atins, astazi, coastele Filipinelor, fiind considerat cel mai violent taifun care loveste coastele arhipelagului, iar 23 de persoane au fost date disparute, au anuntat autoritatile, relateaza AFP.

Coreea de Nord dezvaluie Arirang, un smartphone creat in propria tara: A fost numit dupa un cantec popular coreean

Coreea de Nord, una dintre cele mai izolate si secrete tari din lume, a dezvaluit faptul ca a creat un telefon multifunctional proiectat in tara, Arirang, numit dupa un cantec popular coreean, relateaza.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )