Libnet.ro
UNICEF

13:30

OMORAT CU BATE. Un iesean a fost ucis dupa ce a incasat o bataie CRANCENA de la oamenii cu carea bea

Antena3 Antena3,
OMORAT CU BATE. Un iesean a fost ucis dupa ce a incasat o bataie CRANCENA de la oamenii cu carea bea

Un barbat in varsta de 43 de ani, din localitatea ieseana Cristesti, a murit dupa ce a fost lovit cu batele, de mai multe persoane, impreuna cu care consumase alcool la barul din comuna, conform. continuă pe Antena3

Accident pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Capitala: Patru persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta a fost lovita de un autoturism

Un accident a avut loc pe BulevardulIancu de Hunedoara dinBucuresti. Patru persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta a fost lovita de un autoturism care nu a acordat prioritate, relateaza B1 TV. Dup.

Accident pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Capitala: Patru persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta a fost lovita de un autoturism (VIDEO)

Un accident a avut loc pe BulevardulIancu de Hunedoara dinBucuresti. Patru persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta a fost lovita de un autoturism care nu a acordat prioritate, relateaza B1.

Iasi: Sapte persoane au fost ranite dupa ce un autocar a fost izbit de un camion.

Sapte persoane au fost ranite sambata seara dupa ce un autocar inmatriculat in Ucraina a fost izbit din spate de un camion. Accidentul s-a produs in comuna Miroslovesti, in apropiere de Hanul Ancutei. Silvia Bolohan, purtatorul de cuvant al ISU, a declarat pentru AGERPRES ca in autocar se aflau 47 de persoane, printre care si cei doi soferi. Potrivit acesteia, in urma impactului sapte persoane au fost ranite. Prof. univ dr. Diana Cimpoiesu, coordonatorul SMURD, a declarat ca un elicopter .

Un spaniol a fost retinut dupa ce ar fi inselat mai multe romance, pe Aeroportul Henri Coanda

Un spaniol acuzat ca a inselat mai multe romance, carora le-a promis ca le poate ajuta, contra-cost, sa se angajeze la o companie aeriana din Spania, a fost retinut, joi, dupa ce a fost prins in flagrant, pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )