Libnet.ro
UNICEF

07:46

Peste 20 de persoane, date disparute dupa ce taifunul Utor a lovit coastele Filipinelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 20 de persoane, date disparute dupa ce taifunul Utor a lovit coastele Filipinelor

Taifunul Utor a atins, astazi, coastele Filipinelor, fiind considerat cel mai violent taifun care loveste coastele arhipelagului, iar 23 de persoane au fost date disparute, au anuntat autoritatile, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Politia: Peste 150 persoane date DISPARUTE sau in URMARIRE, gasite in ultima saptamana.

Peste 150 de persoane disparute sau date in urmarire au fost gasite de politisti in ultima saptamana, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), conform Mediafax. Intre 2 si 8 august, politistii structurilor de investigatii criminale din intreaga tara au depistat 110 de persoane semnalate ca fiind disparute, dintre care 76 de minori, se precizeaza intr-un comunicat remis, sambata, de IGPR. In acelasi interval, politistii au gasit peste 40 de persoane urmarite, dintre care 33 .

Un avion s-a PRABUSIT PESTE DOUA CASE, in SUA. Pilotul si alte doua persoane, date disparute

Un avion de dimensiuni medii s-a prabusit vineri pe doua case, in statul american Connecticut, pilotul si alte doua persoane, de la sol, fiind disparuti, informeaza CNN. Avionul, de tip.

Taifunul Utor, CEL MAI VIOLENT de pana acum, a atins coastele Filipinelor: Cel putin 23 de disparuti

Taifunul Utor a atins luni coastele Filipinelor, fiind considerat cel mai violent taifun care loveste coastele arhipelagului, iar 23 de persoane au fost date disparute, au anuntat autoritatile, informeaza.

Un avion s-a prabusit pe doua case in statul american Connecticut: Trei persoane au fost date disparute

Un avion de dimensiuni medii s-a prabusit, vineri pe doua case din statul american Connecticut, relateaza CNN. in urma incidentului, pilotul si alte doua persoane de la sol au fost dati disparuti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )