Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bulgaria suspenda pregatirile pentru construirea South Stream

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bulgaria suspenda pregatirile pentru construirea South Stream

Autoritatile de la Sofia au suspendat pregatirile ce urma sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria, pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream, din cauza criticilor exprimate de UE si SUA, a anuntat ieri premierul bulgar Plamen Oresarski, citat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Bulgaria suspenda pregatirile pentru construirea gazoductului South Stream

Sofia a suspendat pregatirile pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream care urmau sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria. Decizia vine in urma criticilor exprimate de catre Bruxelles si.

Bulgaria suspenda pregatirile pentru construirea gazoductului South Stream

Sofia a suspendat pregatirile pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream care urmau sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria, in urma criticilor exprimate de catre Bruxelles si Washington, a anuntat duminica premierul Plamen Oresarski,.

Sofia suspenda pregatirile pentru construirea gazoductului South Stream

Sofia a suspendat pregatirile pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream care urmau sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria, in urma criticilor exprimate de catre Bruxelles si Washington, a anuntat duminica premierul Oresarski, relateaza AFP, conform Mediafax.

Bulgaria suspenda pregatirile pentru constructia gazoductului South Stream pe teritoriul sau, pe fondul presiunilor de la Bruxelles si Washington

Sofia a suspendat pregatirile pentru constructia gazoductului South Stream, ce ar fi urmat sa inceapa in aceasta vara in Bulgaria, dupa criticile venite de la Bruxelles si Washington, a anuntat duminica premierul bulgar Plamen Oresharski, citat de AFP. Am ordonat oprirea lucrarilor. Vom lua o decizie in functie de consultarile viitoare cu Bruxelles-ul, a declarat premierul bulgar dupa ce s-a intalnit, duminica, cu senatorii americani John McCain, Ron Johnson si Christopher Murphy, care inainte de a ajunge la Sofia au vizitat si Romania.

Sofia a SUSPENDAT lucrarile pentru construirea gazoductului South Stream

Sofia a suspendat pregatirile pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream care urmau sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria, in urma criticilor exprimate de catre Bruxelles si Washington, a anun.

Rusia cere lamuriri Bulgariei pentru intreruperea lucrarilor la South Stream

Bulgaria a suspendat lucrarile la proiectul South Stream dupa ce Comisia Europeana a trimis un avertisment Sofiei, a spus primul ministru al Bulgariei, Plamen Oresharrski, dupa o intalnire cu senatorii americani. Rusia nu a primit insa nici o notificare din partea Bulgariei referitoare la suspendarea lucrarilor pentru proiectul South Stream, a anuntat ministrul rus al energiei. Lucrurile trebuiesc clarificate, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al lui Vladimir Putin, Dimitri Peskov, informeaza RIA Novosti.

Dupa Bulgaria, Serbia suspenda si ea lucrarile la South Stream

Serbia, tara implicata in proiectul South Stream, a decis sa intrerupa lucrarile dupa ce Bulgaria a anuntat ca isi suspenda participarea la construirea gazoductului, a anuntat ministrul sarb al Constructiilor, Zorana Mihajlovic, informeaza RIA Novosti.

South Stream, noua arma de razboi UE-Rusia

Pe fondul puternicului miros de gaz ce domina relatiile dintre Rusia, Ucraina si UE, gazoductul South Stream devine o piesa deosebita pe esichierul energetic mondial. Bulgaria a suspendat lansarea lucrarilor de constructie a South Stream si le va relua in functie de viitoarele consultari cu Comisia Europeana, a precizat premierul bulgar, Plamen Oresarski, dupa ce Sofia a fost tinta criticilor Bruxelles-ului si ale Washingtonului.

Suspendarea constructiei gazoductului South Stream: Moscova denunta sanctiuni voalate ale UE

Rusia a denuntat, luni, suspendarea constructiei gazoductului South Stream, sustinand ca aceasta a fost impusa Bulgariei de catre Uniunea Europeana in cadrul adoptarii voalate de sanctiuni economice impotriva Moscovei, transmite AFP.

Prim-ministrul bulgar a cerut suspendarea lucrarilor la South Stream

Guvernul de la Sofia a decis suspendarea lucrarilor in cadrul proiectului de gazoduct South Stream in urma criticilor primite in ultimul timp din partea Comisiei Europene, a anuntat duminica prim-ministrul bulgar, Plamen Oresarski, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2925 seconds )