Libnet.ro
UNICEF

10:30

Prim-ministrul bulgar a cerut suspendarea lucrarilor la South Stream

Adevărul Adevărul,
Prim-ministrul bulgar a cerut suspendarea lucrarilor la South Stream

Guvernul de la Sofia a decis suspendarea lucrarilor in cadrul proiectului de gazoduct South Stream in urma criticilor primite in ultimul timp din partea Comisiei Europene, a anuntat duminica prim-ministrul bulgar, Plamen Oresarski, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Bulgaria suspenda pregatirile pentru constructia gazoductului South Stream pe teritoriul sau, pe fondul presiunilor de la Bruxelles si Washington

Sofia a suspendat pregatirile pentru constructia gazoductului South Stream, ce ar fi urmat sa inceapa in aceasta vara in Bulgaria, dupa criticile venite de la Bruxelles si Washington, a anuntat duminica premierul bulgar Plamen Oresharski, citat de AFP. Am ordonat oprirea lucrarilor. Vom lua o decizie in functie de consultarile viitoare cu Bruxelles-ul, a declarat premierul bulgar dupa ce s-a intalnit, duminica, cu senatorii americani John McCain, Ron Johnson si Christopher Murphy, care inainte de a ajunge la Sofia au vizitat si Romania.

Sofia suspenda pregatirile pentru construirea gazoductului South Stream

Sofia a suspendat pregatirile pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream care urmau sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria, in urma criticilor exprimate de catre Bruxelles si Washington, a anuntat duminica premierul Oresarski, relateaza AFP, conform Mediafax.

Sofia a SUSPENDAT lucrarile pentru construirea gazoductului South Stream

Sofia a suspendat pregatirile pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream care urmau sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria, in urma criticilor exprimate de catre Bruxelles si Washington, a anun.

Bulgaria suspenda pregatirile pentru construirea gazoductului South Stream

Sofia a suspendat pregatirile pentru construirea gazoductului ruso-italian South Stream care urmau sa inceapa in aceasta vara, in Bulgaria. Decizia vine in urma criticilor exprimate de catre Bruxelles si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )