Libnet.ro
UNICEF

16:00

Bulgaria: TERIBIL ACCIDENT rutier, soldat cu 15 morti si zeci de raniti. Ce decizie au luat autoritatile in urma tragediei

B1 B1,
Bulgaria: TERIBIL ACCIDENT rutier, soldat cu 15 morti si zeci de raniti. Ce decizie au luat autoritatile in urma tragediei

Un cumplit accident de autocar s-a soldat, sambata dupa-amiaza, cu cel putin 15 morti, in Bulgaria. Accidentul s-a produs pe un drum cu serpentine din apropiere de Svoghe, localitate din nord-vestul tarii,. continuă pe B1

Un autocar de pe cursa Chisinau-Zatoca, implicat intr-un accident rutier soldat cu trei morti si 13 raniti

Trei persoane au murit, iar un minor a fost transportat in stare grava la spital dupa ce un autobuz de pe ruta Chisinau-Zatoca, cu 41 de pasageri la bord, a lovit din spate un tractor, dupa care a iesit pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu un automobil. Doisprezece pasageri din autobuz au ajuns la spital cu diferite traumatisme. Accidentul s-a produs dupa-miezul noptii, pe 22 august, in raionul Stefan Voda.

O romanca a murit intr-un teribil accident rutier in Toronto. Politistii au avut un soc cand au vazut cine conducea masina

Julia Baciu, o romanca de 22 de ani, a murit in Toronto, dupa un grav accident rutier produs din cauza unui tanar care circula cu viteza excesiva. Julia Baciu era pasagera intr-un Chevrolet Cruze si a.

Lumea fotbalului e in DOLIU! Un jucator de doar 17 ani A MURIT intr-un TERIBIL accident rutier

Este doliu in lumea sportului. Un tanar fotbalist, de doar 17 ani, a murit in urma unui accident ce a avut loc in judetul Dambovita. Petrut Daniel Sandu calatorea cu un prieten care consumase.

Accident rutier pe DJ 222, intre Tulcea si Agighiol. Soferii implicati au ramas blocati in masini

Pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea au intervenit miercuri, 22 august, pentru descarcerarea a doua persoane blocate in masinile implicate intr-un accident rutier.

UPDATE Accident rutier pe DJ 222, intre Tulcea si Agighiol. Un sofer a murit

Pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea au intervenit miercuri, 22 august, pentru descarcerarea a doua persoane blocate in masinile implicate intr-un accident rutier.

Grav accident rutier n Bulgaria: cel putin 15 morti

Un accident de autocar a facut cel putin 15 morti, sambata dupa-amiaza, pe un drum cu serpentine din apropiere de Svoghe, localitate din nord-vestul Bulgariei, a anuntat Ministerul Sanatatii de la Sofia, potrivit AFP, citeaza Agerpres.

Accident rutier grav produs de un tanar baut de 17 ani. Un prieten a murit, iar altul are piciorul amputat

Trei tineri se aflau in masina implicata in aceasta dimineata intr-un accident rutier grav. La volan era un baiat de 17 ani care, se pare, a luat autoturismul parintilor fara acordul acestora.

Iasi: Politist mort intr-un accident rutier produs in timp ce se afla intr-o misiune de cautare a unui copil dat disparut

Un politist din Iasi a murit, vineri seara, in urma unui accident rutier petrecut in apropierea municipiului, el aflandu-se intr-o misiune pentru cautarea unui copil dat disparut. Barbatul conducea autospeciala de Politie si a intrat intr-o depasire, lovind un alt autoturism. Soferul masinii lovite a fost ranit usor.

Accident rutier pe DN 7: un sofer baut a fost la un pas de tragedie, dupa depasirea neregulamentara a unui autotren

Un accident rutier s-a petrecut vineri dimineata pe Drumul National 7, in apropierea Devei. Un autocamion a iesit in decor, dupa ce soferul sau a evitat in ultima clipa impactul cu masina condusa de un sofer baut.

Doi raniti intr-un accident rutier peSoseaua Gheorghe Ionescu Sisesti din Capitala

Doi oameni au fost raniti, joi dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident rutier pe Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti din Capitala, unde a lovit un stalp pe care l-a doborat pe sosea.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )