Libnet.ro
UNICEF

13:16

Bursa din New York, la coada clasamentului alaturi de Romania sau Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursa din New York, la coada clasamentului alaturi de Romania sau Grecia

2015 a fost pana acum un an extrem de slab pentru Bursa din New York. Astfel, Wall-Street-ul a avut cel mai mic avans raportat la tarile dezvoltate si una dintre cele mai scazute cresteri din lume, fiind depasita la coada clasamentului doar de bursele. continuă pe Wall-Street Ro

Un bust al lui Edward Snowden, amplasat pe furis intr-un parc din New York

Un grup de artisti a instalat in noaptea de duminica spre luni un bust al lui Edward Snowden, fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate din SUA NSA) ce a fugit in Rusia, intr-un parc din Brooklyn, New York. Autoritatile s-au sesizat rapid si au luat masuri ca bustul sa dispara.

Doi membri ai Actors Studio din New York vor sustine un workshop la Bucuresti

Mihaela Mihut si Con Horgan, profesori si actori in New York, membri permanenti ai prestigiosului Actors Studio, si care in prezent predau actoria la una dintre cele mai respectate scoli de film, School of Visual Arts, revin la Bucuresti, pentru a sustine un workshop de actorie bazat pe tehnica Metodei lui Stanislavski/Strasberg.

Bursa din Brazilia a deschis in urcare

Bursa din Brazilia a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

Bursa din Brazilia a inchis in scadere

Bursa din Brazilia a inchis sedinta de tranzactionare precedenta in scadere.

Wall Street si bursa din Canada au deschis in urcare

Bursele din Statele Unite si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

MAE: Trei cetateni romani evacuati din Yemen au sosit joi in Romania

Ministerul de Externe informeaza ca, in cursul zilei de joi, trei cetateni romani au sosit in Romania din Yemen, numarul persoanelor evacuate si repatriate din aceasta tara cu sprijinul MAE fiind, pana in prezent, de 25 de cetateni romani si trei membri de familie.

Fondul Proprietatea vrea sa fie pe bursa din Londra pana la inceputul lui mai

Fondul Proprietatea FP) intentioneaza sa se listeze secundar pe bursa de la Londra pana la inceputului lunii mai, a declarat managerul fondului Greg Konieczny, care estimeaza ca operatiunea va duce la extinderea considerabila a bazei de investitori,.

Simona Halep raspunde criticilor lui Ilie Nastase cu privire la neparticiparea sa din Fed Cup: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren

Simona Halep a raspuns criticilor lui Ilie Nastase cu privire la decizia ei de a nu participa la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada: eu joc zilnic pentru Romania, tot timpul cand intru pe teren acolo scrie.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )