Libnet.ro
UNICEF

21:15

Bursa din SUA a deschis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din SUA a deschis in scadere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

SUA vor sa inlocuiasca numerele de telefon cu adrese IP

Operatorii de telecomunicatii din Statele Unite ale Americii vor face teste pentru tranzitia telefoniei de la retelele analog la cele digitale, ceea ce va presupune inlocuirea tuturor numerelor de telefon cu adrese IP, potrivit Reuters.

Beyonce, materie de studiu la o universitate din SUA.

Departamentul de studii feministe si de gen al Universitatii Rutgers, din New Jersey, a introdus in programa un curs intitulat politizarea lui Beyonce. Doctoradul universitatii care preda acest curs a afirmat ca a luat ca exemplu cariera lui Beyonce ca modalitate de a explora strategiile referitoare la rasa, gen si sex din Statele Unite ale Americii, scrie Fox News, citat de b1tv. Acesta spune ca prin acest curs intentioneaza sa ajute studentii sa capete o gandire mai critica in legatura cu .

Un nou val de ger loveste Statele Unite

Statele Unite se pregatesc de intampinarea unui nou val de aer rece, dupa numai trei saptamani de la vortexul polar ce a cauzat scaderea temperaturilor la un nivel record in Chicago, de -37 grade.

Operatorii telecom din SUA iau in calcul inlocuirea tuturor numerelor de telefon cu adrese IP

Operatorii telecom din SUA vor face teste pentru tranzitia telefoniei de la retelele analog la cele digitale, ceea ce ar presupune inlocuirea tuturor numerelor de telefon cu adrese IP.

Preturile locuintelor din Bucuresti-Ilfov, scadere de circa 3%

Preturile locuintelor din Bucuresti-Ilfov au inregistrat o reducere medie de 3% in 2013, inregistrandu-se insa cresteri semnificative in ultimul trimestru pentru preturile locuintelor din Bucuresti Centru, arata indicele rezidential al Eurobank.

Beyonce a devenit materie de studiu la o universitate din SUA

Departamentul de studii feministe si de gen al Universitatii Rutgers, din New Jersey, a introdus in programa un curs intitulat politizarea lui Beyonce. Doctoradul universitatii care preda acest curs a afirmat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2217 seconds )