Libnet.ro
UNICEF

21:00

Bursele din China, cea mai buna zi din ultimele 5 saptamani, Investitorii s-au bucurat ca profiturile companiilor nu s-au prabusit

Hotnews Hotnews,
 Bursele din China, cea mai buna zi din ultimele 5 saptamani, Investitorii s-au bucurat ca profiturile companiilor nu s-au prabusit

Actiunile chinezesti au consemnat marti cea mai buna zi din ultimele cinci saptamani, investitorii pariind pe imbunatatirea pe termen scurt a situatiei corporatiilor, dar tranzactionarea subtire de dupa vacanta de weekend sugereaza ca increderea ramane fragila, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Aprilie, cea mai buna luna de pana acum din 2016

La Sibex, ultima sedinta de tranzactionare din luna aprilie s-a incheiat cu un volumul de numai 18 contracte avand o valoare de 262. 806 lei, lichiditatea fiind din nou una modesta.

Cea mai mare tranzactie a anului: O companie chineza a pus mana pe rafinaria Rompetrol (VIDEO)

Chinezii au pus mana pe cea mai mare rafinarie din Romania. China Energy Company Limited a cumparat pachetul majoritar de actiuni al grupului Rompetrol, arata B1 TV. Compania din China va investi.

Cea mai buna ciorba de miel de pus pe masa de Paste, reteta culeasa din colectia legendarei Sanda Marin, doamna bucatariei romanesti

O femeie extrem de meticuloasa, care ducea la bun sfarsit orice facea, fie ca era vorba de niste gustoase placinte cu visine, de vreo treaba de croitorie sau de ingrijirea fermei de la Baneasa, asa si-o amintesteIoana-Maria Isac, nepoata Sandei Marin, pe doamna bucatariei romanesti. in ajunul sarbatorilor de Paste, va prezentam un preparat traditional gustos din colectia de retete semnata de iscusita gospodina: ciorba de miel.

Fabricile din China, la limita dintre cresterea activitatii si scaderea productiei

Sectorul manufacturier din China s-a extins mai putin decat se astepta in aprilie, ridicand semne de intrebare in privinta sustenabilitatii recentei reveniri din a doua economie a lumii, informeaza The Guardian.

Clipe de cosmar pentru sute de angajati din China: Un incendiu de proportii a izbucnit intr-un zgarie-nori din Nan-jing (VIDEO)

Clipe de cosmar pentru sute de persoane aflate intr-un zgarie-nori din Nan-jing. Un incendiu de proportii a izbucnit la cladirea Longshen din estul Chinei si a produs flacari ce s-au extins.

Mama Deliei e cea mai tare! Uite cum se distreaza amandoua in timp ce artista o filmeaza

Delia are cu cine sa semene. Artista si-a filmat mama in timp ce doamna Matache incerca o pereche de ochelari virtuali VR. Vedeta i-a pus mai multe imagini impresionante care au lasat-o pe mama ei cu gura cascata. Delia.

Omul cu cea mai scumpa paza! Cate milioane sunt cheltuite pe siguranta sefului Facebook

Mark Zuckerberg ocupa a 19-a pozitie in topul celor mai influente persoane din lume si a patra in clasamentul celor mai bogati oameni din America, potrivit Forbes. Prin urmare, siguranta lui costa si e.

Stefan Banica Jr, despre cea mai frumoasa surpriza facuta vreodata de tatal sau

Intr-un interviu acordat ziarului Metropolis, Stefan Banica Jr. invoca o serie de amintiri din copilarie care i-au marcat definitiv viata. Poate nu e intamplator, dar amintirile se.

I s-a spus ca este cea mai urata fata tot liceul. Reactia ei a uimit pe toata lumea

Lynelle Cantwell, eleva in clasa a 12-a a liceului Holy Trinity din Torbay, Canada, se afla la orele de curs cand a aflat ca o parte dintre colegii ei au organizat un sondaj online pentru desemnarea celei.

HRISTOS A iNVIAT! Patriarhul Daniel: Sfintele Pasti, cea mai mare sarbatoare a Bisericii!

HRISTOS A iNVIAT! Sfintele Pasti reprezinta cea mai mare sarbatoare a Bisericii, care da sens vietii omului credincios, transmite Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in Pastorala la invierea Domnului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )