Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursele din Londra si Frankfurt: Brexit-ul face si mai importanta fuziunea noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele din Londra si Frankfurt: Brexit-ul face si mai importanta fuziunea noastra

Bursa din Londra London Stock Exchange - LSE) si cea din Frankfurt Deutsche Borse) au anuntat vineri, intr-o declaratie comuna, ca iesirea Marii Britanii din UE Brexit) face fuziunea lor tot mai importanta, iar partile raman pe deplin angajate in aceasta afacere. continuă pe Ziarul Bursa

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris .

FOTO. Cele mai interesante caricaturi cu Brexit-ul

Caricaturistii si-au ascutit creioanele si au realizat o multime de desene in care surprind Brexit-ul si consecintele iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana. De la prabusirea unei stele de pe steagul UE pana la aruncarea in gol dintr-un avion, cu steagul britanic pe post de parasuta, va prezentam cele mai interesante desene, adunate de The Indepedent.

Greg Konieczny: Fondul Proprietatea va continua sa fie listat la Bursa de Valori din Londra

Fondul Proprietatea FP) va continua sa fie listat la Bursa de Valori din Londra, iar managerul de investitii Franklin Templeton Investment Management Limited Bucharest Branch este o sucursala a unei companii reglementate in Marea Britanie si ar putea fi nevoie de reevaluarea acestui aranjament, a declarat Greg Konieczny, manager de fond al FP.

BREXIT. Premierul italian Matteo Renzi: Trebuie sa schimbam UE pentru a o face mai umana si mai dreapta

Primul ministru italian Matteo Renzi a cerut vineri Uniunii Europene sa schimbe directia dupa votul Marii Britanii de a parasi blocul comunitar. Trebuie sa schimbam UE pentru a o face mai umana si mai dreapta, pentru ca Europa este casa noastra, este viitorul nostru .

Panica pe un aeroport din Londra: Un avion a fost evacuat din cauza fumului din cabina (VIDEO)

Momente de panica pe aeroportul Heathrow din Londra. Un avion apartinand American Airlines a fost evacuat din cauza fumului din cabina, informeaza B1 TV. in mai multe inregistrari aparute pe.

Fondul Proprietatea vrea in continuare listarea secundara a Hidroelectrica si Petrom pe Bursa din Londra

Bursa din Londra LSE) ramane un hub important pentru investitori, in ciuda votului pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, considera Greg Konieczny, managerul Fondul Proprietatea FP) si vicepresedinte executiv, Templeton Emerging Markets.

BREXIT-ul ar putea face bine companiilor romanesti, care nu vor mai fi listate la bursele londoneze, spune seful BVB

Votul britanicilor pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana poate constitui o oportunitate pentru Romania sa isi consolideze institutiile pietei de capital, avand in vedere ca listarile duale ale companiilor romanesti, la Bucuresti si la Londra, nu au facut decat sa fragmenteze lichiditatea acestor companii, sustine directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Ludwik Sobolewski, .

Ludwik Sobolewski, BVB: Brexit-ul poate aduce si schimbari bune pentru Romania. Londra isi va consolida rolul financiar global

Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB) considera ca votul favorabil iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana poate produce o schimbare in atitudinea investitorilor , care vor judeca fiecare piata de la caz la caz,.

De ce este Brexit-ul Bun

Esec al clasei politice de la Londra, ce s-a jucat cu opinia publica din Marea Britanie si ani la rand a aruncat tot ceea ce nu a iesit bine asupra Uniunii Europene, cu o totala iresponsabilitate. Apoi populismul si aducerea la urne a scos pe londonezi afara din cel mai puternic club economic al lumii. Dar iesirea Marii Britanii ar putea insemna regandirea proiectului european in termeni mult mai clari.

Bursele de la periferia Europei, cele mai afectate dupa votul pentru Brexit

Actiunile tranzactionate la bursele din Grecia, Italia si Spania au inregistrat, vineri, cele mai mari scaderi din Europa, in urma referendumului desfasurat in ziua precedenta in Marea Britanie, cand aceasta tara a decis sa iasa din Uniunea Europeana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )