Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO. Cele mai interesante caricaturi cu Brexit-ul

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cele mai interesante caricaturi cu Brexit-ul

Caricaturistii si-au ascutit creioanele si au realizat o multime de desene in care surprind Brexit-ul si consecintele iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana. De la prabusirea unei stele de pe steagul UE pana la aruncarea in gol dintr-un avion, cu steagul britanic pe post de parasuta, va prezentam cele mai interesante desene, adunate de The Indepedent. continuă pe România Liberă

FOTO. Cele mai apreciate marci mondiale pe piata din ASIA

Publicatia China Daily a publicat pe Internet un clasament al celor mai cautate marci mondiale pe pietele din Asia, clasament intitulat Asia Top 1000 Brands.

Listarile la Londra, reduse de incertitudinile privind Brexit-ul

Marea Britanie a fost, in ultimii ani, una dintre cele mai active piete pentru oferte publice initiale IPO) din Europa, depasind activitatile similare din Paris, Frankfurt si alte burse de pe continent, insa incertitudinile generate de rezultatul votului privind Brexit-ul posibila iesire a tarii din UE) a tinut pe margine companiile care au dorit sa se listeze.

Cele mai tari scene de sex din filme VIDEO

Cel mai tari scene de sex din filme? Pare mult spus si nu ne referim aici la productiile XXX specializate in acest tip de expunere. Cinefilii si criticii de film internationali au realizat o selectie cu cele mai memorabile scene de amor din filmele ce au fost lansate in ultimii 30 de ani. Iata cateva dintre acestea.

Dell a prezentat cele mai noi produse destinate companiilor

Dell a prezentat ier cele mai noi produse in cadrul turului anual Dell Be/ Future Ready /16. Dell Be/ Future Ready /16 este un evenimentde o zi, care acopera 17 tari din regiunea EMEA Europa, Orientul Mijlociu si Africa) si include sesiuni de informari si de break-out, precum si o expozitie in cadrul careia compania [].

Cele mai mari griji pe care ni le facem in timpul actului sexual: de la ce probleme nu-si pot lua gandul barbatii si care sunt temerile femeilor

Grijile nu ne dau pace nici in timpul actului sexual, desi placerea creste proportional cu starea de relaxare pe care o atingem. Atat barbatii, cat si femeile se framanta in legatura cu o multime de lucruri care ar putea sa nu mearga bine in intimitate, conform unei cercetari care a scos la iveala cele mai mari temeri pe care ni le facem in timpul sexului.

Cele mai favorizate zodii ale lunii iulie

Descopera in cea mai calduroasa luna a verii daca te afli printre zodele norocoase ce sunt rasfatate de astre. Iata care sunt cele mai favorizate zodii ale lunii iulie!.

Analiza The Guardian: Cum ar putea afecta Brexit-ul interesele americane

De la economie, la aliantele strategice si efectele renasterii nationalismului, America are mai mult de pierdut acum ca britanicii votat pentru iesirea din Uniunea Europeana. Barack Obama a fost una dintre.

De ce este Brexit-ul Bun

Esec al clasei politice de la Londra, ce s-a jucat cu opinia publica din Marea Britanie si ani la rand a aruncat tot ceea ce nu a iesit bine asupra Uniunii Europene, cu o totala iresponsabilitate. Apoi populismul si aducerea la urne a scos pe londonezi afara din cel mai puternic club economic al lumii. Dar iesirea Marii Britanii ar putea insemna regandirea proiectului european in termeni mult mai clari.

Brexit-ul nu va reusi niciodata sa-l ajunga din urma pe Mario Draghi

Un articol recent din Financial Times arata ca oficialii din conducerea executiva a BCE se intalnesc pentru a dis-cuta strategia institutiei in cazul unui Brexit.

Yellen, Fed: Brexit-ul ar afecta economia SUA

Presedintele Federal Reserve Fed - banca centrala a SUA), Janet Yellen, a avertizat, ieri, ca o eventuala iesire a Marii Britanii din UE Brexit) ar avea repercusiuni economice semnificative asupra SUA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )