Libnet.ro
UNICEF

22:31

BREXIT. Premierul italian Matteo Renzi: Trebuie sa schimbam UE pentru a o face mai umana si mai dreapta

România Liberă România Liberă,
 BREXIT. Premierul italian Matteo Renzi: Trebuie sa schimbam UE pentru a o face mai umana si mai dreapta

Primul ministru italian Matteo Renzi a cerut vineri Uniunii Europene sa schimbe directia dupa votul Marii Britanii de a parasi blocul comunitar. Trebuie sa schimbam UE pentru a o face mai umana si mai dreapta, pentru ca Europa este casa noastra, este viitorul nostru . continuă pe România Liberă

Premierul italian ii indeamna pe britanici sa ramana in Uniunea Europeana

Seful guvernului italian, Matteo Renzi, a estimat ieri, intr-un interviu in The Guardian, ca Marea Britanie, daca doreste sa ramana un bastion international important, cu viziune, al lumii libere, atunci cetatenii sai ar trebui sa voteze pentru ramanerea tarii in cadrul Uniunii Europene, relateaza agentia DPA, potrivit Agerpres.

O zi pana la votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

ACTUALIZARE 17:30 O deputata britanica anti-Brexit, amenintata pe Twitter ca ii vor fi ucisi copiii Deputata laburista Yvette Cooper a primit un mesaj pe contul sau de Twitter in care era amenintata ca ii vor fi ucisi copiii si nepotii, ca urmare a campaniei facute de aceasta in favoarea ramanerii Marii Britanii in UE, relateaza astazi pagina online a publicatiei The Independent. *ACTUALIZARE 17:10 Comisia Electorala din Marea Britanie: 46,5 milioane de britanici au drept de vot *ACTUALIZARE 16:40 Ifo: Cei mai multi reprezentanti ai companiilor din Germania cred ca un posibil Brexit nu le va afecta afacerile. *ACTUALIZARE 15:55 Jean-Claude Juncker: Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, un act de automutilare *ACTUALIZARE 13:40 Premierul italian ii indeamna pe britanici sa ramana in Uniunea Europeana *ACTUALIZARE 12:40 Cele doua tabere depun ultimele eforturi pentru a-i convinge pe cei indecisi *ACTUALIZARE 11:30 1. 300 de directori de companii din Marea Britanie sunt pentru ramanerea in UE *ACTUALIZARE 10:00 George Soros: Brexit ar avea un impact imediat si dramatic asupra pietelor financiare, investitiilor, preturilor si locurilor de munca.

BREXIT. Premierul David Cameron, sustinut de 84 de deputati eurosceptici: Aveti datoria de a continua sa conduceti natiunea

84 de deputati care au sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana i-au transmis, joi, dupa inchiderea birourilor de vot, premierului britanic David Cameron ca indiferent de rezultat, el trebuie sa ramana in functie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )