Libnet.ro
UNICEF

19:15

BURSELE DIN LUME Sectorul auto si cel petrolier au adus declin pe pietele europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Sectorul auto si cel petrolier au adus declin pe pietele europene

Bursele din Europa au urmat un curs descendent vineri, din cauza stirilor negative legate de sectorul auto global si a pierderilor din domeniul petrolier. Titlurile constructorului auto german Daimler AG s-au depreciat cu 0,8%, la 48,90 euro, iar cele ale Volkswagen AG - cu 1,1%, la 145 euro. Evolutiile din sectorul auto au fost influentate in mod negativ de anuntul facut joi de Ford Motor Co. din SUA privind restructurarea operatiunilor sale din Europa. De mentionat ca, vineri, Volkswagen a anuntat ca a livrat un numar record de 10,83 milioane autoturisme in 2018, in crestere cu 0,9% in ritm anual. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Optimismul paraseste bursele Europene

Bursele din Europa au scazut ieri, dupa ce optimismul legat de rezultatul noilor negocieri comerciale dintre SUA si China s-a redus, dar si din cauza unor avertismente lansate de companii din sectorul auto si cel de retail.

Cea mai periculoasa cursa din lume nu se dezminte: Raliul Dakar 2019 a provocat deja zeci de ACCIDENTE in primele 5 zile de la start (VIDEO)

Raliul Dakar, poate cel mai periculos raliu din lume, nu se dezminte nici in acest an. Desi editia din 2019 este cea mai scurta din istorie, cu doar 10 etape in Peru, cursa a provocat deja 87 de abandonuri pe.

SOC TOTAL! Cum arata cea care l-a DIVORTAT pe cel mai bogat om din lume. Ea inca e maritata... (FOTO)

Cel mai bogat om din lume, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, a luat prin surprindere, miercuri, o lume intreaga, anuntand ca divorteaza de sotie, dupa 25 de ani de casnicie. Dupa anuntul.

Noi detalii incendiare in divortul celui mai bogat om din lume. Ce mesaje ii trimitea Jeff Bezos amantei

Jeff Bezos i-a trimis poze erotice si mesaje senzuale amantei maritate. Cuplul se intalnea in hoteluri, avioane private si in casele lor personale. Cel mai bogat om din lume si amanta lui, a caror relatie a.

Romanul care a facut cea mai mare descoperire din lume despre Epoca Bronzului a murit la numai 47 de ani

Seful Sectiei de Arheologie a Muzeului National al Banatului, Alexandru Szentmiklosi, care a demonstrat ca langa Timisoara se afla probabil cea mai mare cetate de Epoca Bronzului din lume, a incetat din.

Caru' cu vedete: Ginerica a cincea oara! Ilie Nastase a stabilit data nuntii; Cine ar fi amanta lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume; Smiley, distrus! Este ngropat n datorii

Toti il stiu pe Morosanu, dar cum arata sotia lui? Georgiana este foarte frumoasa si ii sta alaturi de 17 ani. Celebrul luptator si-a. Meghan Markle a primit din partea reginei Elisabeta a II-a doua patronate. Meghan Markle, sotia printului Harry, a primit din partea reginei Elisabeta a II-a doua patronate, cel al.

VIDEO EXCLUSIV Halep, incurajata de cel mai bun jucator de poker din lume: Mesajul lui Daniel Negreanu inainte de Australian Open

Romania se poate mandri cu faptul ca are cea mai buna jucatoare de tenis din lume, dar si cel mai bun jucator de poker de pe planeta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )