Libnet.ro
UNICEF

16:15

Un business complice pentru clienti care aude toate

Adevărul Adevărul,
Un business complice pentru clienti care aude toate

In urma cu aproape trei ani, Oana Pascu 38 de ani), cu o experienta de pestte 15 ani in mediul corporate, a decis sa dea curs unei idei care o bantuia de doua decenii. Cu 5. 000 de euro a pornit o afacere care se bazeaza pe surprize si isi propune sa reinventeze conceptul de cadou. Acum, un client cheltuie, in medie, peste 1. 000 de lei la o singur comanda pe Complice. ro. continuă pe Adevărul

Un businesscomplicepentru clienti care aude toate

In urma cu aproape trei ani, Oana Pascu 38 de ani), cu o experienta de pestte 15 ani in mediul corporate, a decis sa dea curs unei idei care o bantuia de doua decenii. Cu 5. 000 de euro a pornit o afacere care se bazeaza pe surprize si isi propune sa reinventeze conceptul de cadou. Acum, un client cheltuie, in medie, peste 1. 000 de lei la o singur comanda pe Complice. ro.

Amenzi uriase pentru cei care isi vand voucherele de vacanta

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anuntat amenzi care pot atinge si 27. 000 de lei pentru cei care isi vand vouchele de vacanta. in ceea ce priveste faptul ca ele sunt vandute pe OLX, sunt.

Finantari de 50.000 euro pentru firme care dezvolta proiecte tehnologice pentru domenii precum sanatate, infrastructura sau fiananciar

EIT Digital Challenge a deschis incrierile pentru o competitie unde firmele pot optine finantari de 50. 000 euro cu ajutorul carora sa isi extinda afacerea, daca dezvolta proiecte digitale inovatoare pentru diferite domenii - sanatate infrastructura, financiar, smart city si industrii digitale.

Edenred va implementa un proiect pilot pentru angajatii care vor sa lucreze in sistemul remote

Edenred, companie emitenta de tichete de masa, lucreaza la un proiect pilot prin care angajatii pot lucra in sistemul remote. Programul pilot ar putea fi implementat la vara, la nivelul departamentelor de suport, precum IT si marketing, iar in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )