Libnet.ro
UNICEF

13:45

Finantari de 50.000 euro pentru firme care dezvolta proiecte tehnologice pentru domenii precum sanatate, infrastructura sau fiananciar

Hotnews Hotnews,
 Finantari de 50.000 euro pentru firme care dezvolta proiecte tehnologice pentru domenii precum sanatate, infrastructura sau fiananciar

EIT Digital Challenge a deschis incrierile pentru o competitie unde firmele pot optine finantari de 50. 000 euro cu ajutorul carora sa isi extinda afacerea, daca dezvolta proiecte digitale inovatoare pentru diferite domenii - sanatate infrastructura, financiar, smart city si industrii digitale. continuă pe Hotnews

Competitie cu finantari de 135.000 euro pentru firme cu proiecte inovatoare n domeniul sanatatii perioada de inscriere, prelungita

EIT Health a prelungit perioada de depunere a candidaturilor pentru cele trei competitii dedicate startup-urilor, cu granturi in valoare totala de 135. 000 euro pentru inovatorii din domeniul sanatatii care doresc sa-si transforme ideile inovatoare in solutii comercializabile. inscrierile se fac pana la 15 mai. Cine poate participa.

Fonduri nerambursabile 2018: Aproape 100 milioane Euro pentru mici afaceri cu fabricute de bere, tuica, pine, nghetata

Antreprenorii romani care au fabricute de bere, tuica, paine, inghetata si alte produse alimentare vor putea obtine fonduri nerambursabile cu valori maxime variind intre 200. 000 Euro si 2,5 milioane Euro pentru investitii, printr-o schema de ajutor de stat cu un buget total de 98,3 milioane Euro in anul 2018, potrivit unui proiect de ordin al ministrului Agriculturii.

Amenzi uriase pentru cei care isi vand voucherele de vacanta

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anuntat amenzi care pot atinge si 27. 000 de lei pentru cei care isi vand vouchele de vacanta. in ceea ce priveste faptul ca ele sunt vandute pe OLX, sunt.

Fonduri europene 2018: Cte 200.000 Euro-7 milioane Euro pentru incubatoare de afaceri - s-au prelungit nscrierile. Ghidul solicitantului si planul de afaceri

Statul a prelungit perioada de depunere a proiectelor pentru fondurile europene cuprinse intre 200. 000 de euro si 7 milioane de euro fiecare, pentru finantarea incubatoarelor de afaceri, in care se pot dezvolta start-upuri si alte mici business-uri in Romania. Descarca din text Ghidul solicitantului si planul de afaceri pentru incubatoare.

SRI si CERT-RO vor cheltui cte 30 milioane de euro pentru proiecte europene de securitate cibernetica

Serviciul Roman de Informatii SRI) si Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) vor cheltui cate 30 de milioane de euro din fonduri europene si de la bugetul de stat, in doua proiecte de securitate cibernetica.

7 milioane de euro, pentru reabilitarea fantanilor din centrul Capitalei

Apa Nova investeste 7 milioane de euro in realibitarea a 17 fantani din centrul Capitalei, printre care si fantana Unirea. Lucrarile se vor desfasura pana in luna septembrie a acestui an, existand posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar.

Edenred va implementa un proiect pilot pentru angajatii care vor sa lucreze in sistemul remote

Edenred, companie emitenta de tichete de masa, lucreaza la un proiect pilot prin care angajatii pot lucra in sistemul remote. Programul pilot ar putea fi implementat la vara, la nivelul departamentelor de suport, precum IT si marketing, iar in.

Mesaj pentru romanii care vor ramane in Marea Britanie dupa Brexit. Ce spune ambasadorul britanic la Bucuresti

Romanii care sunt la munca in Marea Britanie pot sta linistiti in legatura cu viitorul lor, chiar daca britanicii se pregatesc acum sa iasa din Uniunea Europeana. Mesajul a venit chiar de la.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )