Libnet.ro
UNICEF

22:45

Edenred va implementa un proiect pilot pentru angajatii care vor sa lucreze in sistemul remote

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Edenred va implementa un proiect pilot pentru angajatii care vor sa lucreze in sistemul remote

Edenred, companie emitenta de tichete de masa, lucreaza la un proiect pilot prin care angajatii pot lucra in sistemul remote. Programul pilot ar putea fi implementat la vara, la nivelul departamentelor de suport, precum IT si marketing, iar in. continuă pe Wall-Street Ro

Mesaj pentru romanii care vor ramane in Marea Britanie dupa Brexit. Ce spune ambasadorul britanic la Bucuresti

Romanii care sunt la munca in Marea Britanie pot sta linistiti in legatura cu viitorul lor, chiar daca britanicii se pregatesc acum sa iasa din Uniunea Europeana. Mesajul a venit chiar de la.

Amenzi uriase pentru cei care isi vand voucherele de vacanta

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anuntat amenzi care pot atinge si 27. 000 de lei pentru cei care isi vand vouchele de vacanta. in ceea ce priveste faptul ca ele sunt vandute pe OLX, sunt.

Dividende 2018: Cat timp mai au investitori care vor sa cumpere actiuni

Luna aceasta incep primele plati ale dividendelor oferite de companiile de pe Bursa de Valori Bucuresti, unele dintre cele mai mari castiguri, de peste 10%, urmand sa fie obtinute de investitorii care detin actiuni Romgaz, BRD si Nuclearelectrica.

Horoscopul zilei 7 mai, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodiile care vor avea parte de bonusuri financiare

Camelia Patrascanu a prezentat la rubrica de Horoscop ce surprize aduc astrele pentru ziua de.

Horoscopulzilei 7mai, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodiile care vor avea parte de bonusuri financiare

Camelia Patrascanu a prezent, luni, la Antena 3, horoscopul zilei pentru fiecare zodie in parte. Berbec - Prietenii va pot ajuta, daca stiti sa cereti ajutorul. Fiti.

Arestul Capitalei a fost inchis pentru renovare. Cand vor fi finalizate lucrarile

Arestul Central al Politiei Capitalei a intrat, recent, in reparatii majore motiv pentru care au fost luate masuri speciale legate de incarcerari. incepute in urma cu cateva luni, lucrarile de modernizare.

Horoscop. Zodiile care vor fi greu incercate in luna mai

Patru semne zodiacale nu vor mai beneficia de energia planetelor si vor fi nevoite sa faca fata unor provocari de durata, in special din a doua jumatate a lunii. Afla daca te numeri printre.

Finantari de 50.000 euro pentru firme care dezvolta proiecte tehnologice pentru domenii precum sanatate, infrastructura sau fiananciar

EIT Digital Challenge a deschis incrierile pentru o competitie unde firmele pot optine finantari de 50. 000 euro cu ajutorul carora sa isi extinda afacerea, daca dezvolta proiecte digitale inovatoare pentru diferite domenii - sanatate infrastructura, financiar, smart city si industrii digitale.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )