Libnet.ro
UNICEF

11:31

Buzau: Un barbat a murit carbonizat in urma unui incendiu puternic

România Liberă România Liberă,
Buzau: Un barbat a murit carbonizat in urma unui incendiu puternic

Un barbat de 56 de ani, din localitatea Valcelele, judetul Buzau, a murit carbonizat, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce gospodaria i-a fost cuprinsa de flacari, incendiul fiind stins cu mare dificultate din cauza vantului puternic, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Buzau: Un barbat a murit carbonizat, dupa ce gospodaria sa a fost cuprinsa de flacari

Un barbat in varsta de 56 ani din localitatea buzoiana Valcelele a murit carbonizat, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce gospodaria i-a fost cuprinsa de flacari, informeaza.

Incendiu puternic la Manastirea Poiana Marului din judetul Buzau

Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de marti spre miercuri, la Manastirea Poiana Marului din localitatea buzoiana Bisoca, doua corpuri de cladire din incinta lacasului de cult fiind distruse de flacari.

Buzau: Un incendiu puternic a izbucnit la Manastirea Poiana Marului

Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de marti spre miercuri la Manastirea Poiana Marului din localitatea buzoiana Bisoca, doua corpuri de cladire din incinta lacasului de cult fiind distruse de flacari,.

Schimb de prizonieri intre Kiev si separatisti, in urma unui acord incheiat la Minsk

Kievul si separatistii prorusi au inceput vineri un schimb de prizonieri care vizeaza sute de persoane, in cadrul unui acord incheiat miercuri la Minsk, relateaza AFP. Schimbul a inceput prin grupuri de cate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )