Libnet.ro
UNICEF

14:15

Buzau: Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite, intr-un accident cu patru autovehicule

B1 B1,
Buzau: Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite, intr-un accident cu patru autovehicule

Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite, vineri seara, in urma unui accident care a avut loc pe DN 2 E85, in afara localitatii Oreavu, judetul Buzau. in accident au fost implicate, conform. continuă pe B1

Buzau: Doua persoane au fost diagnosticate cu febra butunoasa dupa ce au fost intepati de capuse

Doua persoane au fost diagnosticate, la Buzau, cu febra butunoasa, dupa ce au fost intepate de capusi. Doctorii din Buzau spun ca au ajuns la spital, de la inceputul sezonului cald, peste 200 de persoane cu.

Buzau: Doua persoane au fost diagnosticate cu febra butunoasa dupa ce au fost intepate de capuse

Doua persoane au fost diagnosticate, la Buzau, cu febra butunoasa, dupa ce au fost intepate de capusi. Doctorii din Buzau spun ca au ajuns la spital, de la inceputul sezonului cald, peste 200 de persoane cu.

Accident grav in Mures: O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite

Un barbat a decedat, iar alte cinci persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident petrecut in dreptul localitatii Iernut, din judetul Mures, in care au fost implicate un microbuz, un TIR si un autoturism,.

Explozii in centrul orasului ucrainean Donetk: Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite joi seara, in centrul Donetkului, in estul Ucrainei, in urma unei explozii care a vizat masina lui Denis Pusilin, un lider al separatistilor din oras. Masina lui Pusilin.

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs la marginea orasului Bacau

Un grav accident s-a produs, joi dimineata, la marginea orasului Bacau. 11 persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a incercat sa evite o masina si a intrat intr-un copac.

UPDATE. Sibiu: Doua persoane, incarcerate, dupa ce un copac a cazut peste o masina

Doua persoane au ramas blocate in masina, la Sibiu, dupa ce un copac a cazut peste masina in care se aflau, in urma unei furtuni puternice .

Doua persoane au ramas incarcerate, dupa ce un copac a cazut peste masina in care se aflau

Doua persoane au ramas incarcerate, marti seara, dupa ce un copac a cazut peste masina in care se aflau, in urma unei furtuni puternice produsa in municipiul Sibiu, la ora transmiterii acestei stiri.

Sibiu: Doua persoane, incarcerate, dupa ce un copac a cazut peste o masina

Doua persoane au ramas blocate in masina, la Sibiu, dupa ce un copac a cazut peste autoturism, in urma unei furtuni puternice, conform B1 TV. Citeste si: .

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident la iesirea din Brasov spre Mures

Cinci persoane au fost transportate la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Calea Feldioarei, la iesirea din Brasov spre Targu Mures.

Buzau. Doua case, distruse intr-un incendiu violent

Doua case au fost distruse, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce mansarda unuia dintre imobile a luat foc. Proprietarii au sunat imediat la 112, iar pompierii s-au luptat mai bine de doua ore pentru ca focul sa nu se propage si la alte case.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )