Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozii in centrul orasului ucrainean Donetk: Trei persoane au fost ranite

B1 B1,
 Explozii in centrul orasului ucrainean Donetk: Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite joi seara, in centrul Donetkului, in estul Ucrainei, in urma unei explozii care a vizat masina lui Denis Pusilin, un lider al separatistilor din oras. Masina lui Pusilin. continuă pe B1

Explozii VIOLENTE in centrul orasului ucrainean Donetk

O explozie a vizat, in centrul Donetkului, in estul Ucrainei, masina lui Denis Pusilin, un lider al separatistilor din oras, provocand trei raniti, a anuntat pentru AFP o purtatoare de cuvant a.

O masina a intrat intr-un ansamblu de vehicule la Covasna: Trei persoane au fost ranite

O masina a intrat intr-un ansamblu de vehicule, joi, in apropierea localitatii covasnene Chichis, ranind trei persoane, dintre care doi copii, informeazaMediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al.

Trei persoane trimise in judecata pentru frauda cu fonduri europene

Trei persoane din Craiova au fost trimise in judecata in stare de libertate de procurorii DNA pentru ca au obtinut pe nedrept fonduri din bugetul general al Uniunii Europene.

Trei persoane, acuzate de frauda cu aproape 3 milioane lei din fonduri europene

Trei persoane au fost trimise in judecata de catre procurorii DNA - Serviciul Teritorial Craiova pentru acuzatii de frauda cu fonduri europene, cauzand un prejudiciu de aproape 3 milioane lei, transmite Directia Nationala Anticoruptie.

Bacau: Trei persoane au ajuns la spital dupa ce soferul masinii in care se aflau, beat fiind, a condus masina intr-un sant de pe marginea drumului

Un sofer in stare de ebrietate si-a condus masina intr-un sant de pe marginea drumului in judetul Bacau, trei persoane ajungand la spital in urma accidentului. Soferul de 23 de ani a pierdut controlul.

Explozii violente in centrul orasului Donetk

O explozie violenta, urmata de altele de intensitati mai mici produse probabil de tiruri de artilerie, au avut loc, joi seara, in centrul Donetkului .

DNA: Trei persoane, trimise in judecata, intr-un dosar cu fonduri europene

Trei administratori ai unor firme din Craiova au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un dosar privind fraudarea de fonduri europene, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )