Libnet.ro
UNICEF

12:00

BVB Indicii BVB continua deprecierile cauzate de epidemia de Coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Indicii BVB continua deprecierile cauzate de epidemia de Coronavirus

Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au cunoscut scadere in sedinta de tranzactionare de ieri, BET, cel mai important cos de actiuni al pietei noastre de capital, incheind ziua la 9,562. 63 puncte. Rulajul a fost de aproximativ 70 milioane de lei, peste media zilnica a anului trecut, de circa 40 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Iran: Raspandirea de stiri false despre epidemia coronavirus va fi pedepsita prin biciuire si inchisoare de pana la 3 ani

Purtatorul de cuvant al comisiei juridice si pentru probleme legale din parlamentul iranian a avertizat ca a fost stabilita o pedeapsa de 3 ani pentru cei care raspandesc stiri false sau zvonuri despre epidemia coronavirus din tara.

BVB Coronavirusul continua sa puna presiune pe BVB

BET scade pentru cea de-a cincea sedinta la rand * Rulaj de 96 milioane de lei, mai mult decat dublul mediei zilnice a anului trecut * Marcel Murgoci, Estinvest: in acest moment, indicii Bursei de Valori Bucuresti se afla pe un trend descendent, cel putin pe termen scurt* Anca Paltineanu, Tradeville: Sphera Franchise Group, singurul emitent in crestere, din cadrul indicelui BET ingrijorarile cu privire la raspandirea rapida a epidemiei de coronavirus in afara Chinei au continuat sa puna presiune asupra pietelor in prima parte a sedintei bursiere de ieri, in conditiile in care numarul deceselor confirmate a continuat sa creasca, iar indicii europeni au afisat, in cea mai mare parte a zilei, un tablou rosu aprins.

Epidemia coronavirus: Mitropolia Moldovei indeamna cetatenii sa se roage mai mult si sa consume zilnic apa sfintita

In contextul aparitiei focarului de Coronavirus in nordul Italiei, unde se afla si cetateni ai Republicii Moldova, mitropolia Moldovei ii indeamna pe toti credinciosii sa respecte recomandarile Ministerului Sanatatii in ceea ce priveste igiena si sanatatea publica.

Digi24: Tara care ar fi scapat de coronavirus. Toti bolnavii s-au vindecat si nu au mai aparut noi cazuri

Cei 16 pacienti diagnosticati cu coronavirus in Vietnam s-au vindecat, iar statul asiatic nu a mai inregistrat niciun caz nou din 13 februarie, a anuntat marti ministrul Sanatatii din Vietnam, potrivit Mediafax, care citeaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )