Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cadre medicale din Pitesti, confirmate cu coronavirus, tinute fara tratament de zile intregi

Antena3 Antena3,
Cadre medicale din Pitesti, confirmate cu coronavirus, tinute fara tratament de zile intregi

Mai multe cadre medicale din Pitesti, care au fost confirmate cu coronavirus, au fost internate in spital, dar nu au mai trimit tratament de zece zile. continuă pe Antena3

Unsprezece cadre medicale de la doua spitale din Iasi au fost diagnosticate cu Covid-19

Mai multe cadre medicale de la doua spitale din Iasi au fost depistate ca sunt infectate cu noul coronavirus. Potrivit reprezentantilor celor doua unitati medicale, starea de sanatate a cadrelor medicale este buna, toate fiind asimptomatice.

Situatie scandaloasa la Infectioase, in Botosani. Cum s-au distrat cot la cot cadre medicale si pacienti, dansand si cantand imnul COVID

Mai multe cadre medicale, dar si pacienti de la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Botosani au intrat in atentia Politiei dupa ce au cantat prin saloane un imn al COVID. in versurile cantecului sunt ironizate conditiile din spital. Printre petrecareti, s-au aflat si pacienti infectati cu noul coronavirus.

VIDEO Distractie in Spitalul Botosani, la sectia unde sunt internate cadre medicale cu COVID-19. Politia face o ancheta

Politistii din Botosani au demarat o ancheta pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce mai multe cadre medicale diagnosticate cu COVID-19 si internate pe Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati s-au adunat intr-un salon si au inceput sa cante.

Cadre medicale cu COVID-19, petrecere in salonul de spital: E dezamagitor. inteleg cum s-au infectat...

Mai multe cadre medicale diagnosticate cu COVID-19 si internate la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati au dat o petrecere intr-un salon si au inceput sa cante.

MIKE POMPEO: China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus

China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus, a reiterat secretarul de Stat american Mike Pompeo, intr-o criza sanitara pe care Donald Trump o considera cel mai grav atac cu care s-au confruntat Statele Unite vreodata.

Cum a ajuns un centru de dializa focar COVID-19. Au fost confirmate pozitiv 20 de persoane, majoritatea cadre medicale

COVID-19 face ravagii in singurul centru de dializa din judetul Botosani. in total 20 de persoane, personal medical si pacienti au fost descoperiti pozitiv la noul coronavirus. Toti au fost dusi cu ambulanta la spital.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )