Libnet.ro
UNICEF

11:45

O cafea, va rog: cafeneaua in care clientii platesc mai mult pentru lipsa de politete

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O cafea, va rog: cafeneaua in care clientii platesc mai mult pentru lipsa de politete

O cafenea din Nisa, de pe Riviera franceza, a stabilit preturi mai mari pentru clientii care omit sa spuna va rog cand comanda o cafea sau sa-i ureze barmanului sa aiba o zi buna, informeaza Dailymail, citat de Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Activ pe Facebook, absent de la serviciu. Danilet castiga 1.500 euro, dar chiuleste cel mai mult de la sedintele CSM

Judecatorul CSM, Cristi Vasilica Danilet, care castiga peste 1. 500 de euro pe luna, este magistratul care chiuleste cel mai mult de la sedintele forului din care face parte. Potrivit Sursa Zilei, Danilet a.

Care este cel mai bun moment al zilei pentru o cafea?

V-ati intrebat vreodata daca exista un moment al zilei in care este cel mai bine sa iti bei cafeaua? Probabil stiti ca nu este o idee buna sa beti cafeaua dupa-amiaza, mai ales daca aveti probleme cu somnul. Dar, cu siguranta, ati avut senzatia ca ati baut cafea si nu exista nici un efect. Explicatia pentru acest lucru este legata de un concept extrem de interesant, dar foarte rar discutat: cronofarmacologie.

Ministerul Mediului: In primele noua luni din anul 2013 s-a constatat ca s-au taiat ilegal circa 850.000 de metri cubi de lemn, de patru ori mai mult decat in 2012

In primele noua luni din anul 2013 s-a constatat ca s-au taiat ilegal circa 850. 000 de metri cubi de lemn, de patru ori mai mult decat in 2012, a declarat joi, ministrul delegat pentru Ape si Paduri, Lucia Varga. Constatarea s-a facut in urma controalelor facute de Inspectoratele Teritoriale de Regim Silvic si de Vanatoare ITRSV), insa Lucia Varga sustine ca in realitate s-au taiat ilegal peste 1 milion de metri cubi de lemn. Anual se recolteaza din padure legal circa 14 milioane de metri cubi de lemn, in baza amenajamentelor silvice. In plus, Varga a cerut ITRSV-urilor sa prezinte pana pe 15 ianuarie 2014 stadiul in care se afla dosarele celor care au comis infractiuni in padure.

Cat costa o dieta hranitoare, comparativ cu una nesanatoasa? Daca vrei sa mananci mai sanatos trebuie sa platesti cu 1.50 dolari mai mult pe zi

O dieta sanatoasa costa cu 1. 50 dolari mai mult pe zi decat una nesanatoasa, conform unei cercetari realizate de Scoala de Sanatate Publica Harvard HSPH). Oamenii spun adesea ca alimentele sanatoase sunt mai scumpe si ca aceste costuri le limiteaza imbunatatirea obiceiurilor alimentare. Dar, pana acum, nu au fost evaluate diferentele reale de costuri si dovezile stiintifice care ar putea sustine aceasta idee, spune autorul principal al studiului Mayuree Rao.

Vasile Blaga despre Elena Udrea: Este mai mult cu sufletul in alta parte decat in PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca s-a asteptat ca Elena Udrea sa fie mult mai aproape de partid, mult mai muncitoare de exemplu la dezbaterea bugetului, unde a facut figuratie cateva minute si a aratat ca aceasta iese in fata doar cu afirmatii privind PDL care ii fac rau ei, relateaza Mediafax.

Marii comercianti se declara ingrijorati cu privire la o greva prelungita a transportatorilor: Daca va dura mai mult de doua zile, vor aparea probleme cu aprovizionarea magazinelor

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR) isi exprima ingrijorarea in legatura cu efectele pe care le-ar putea avea recenta greva declansata de transportatori, apreciind ca prelungirea acesteia va avea un impact atat asupra operatiunilor marilor retele comerciale cat si asupra consumatorilor, care nu se vor mai putea aproviziona in conditii de normalitate.

Blaga, despre Udrea: Este mai mult cu sufletul in alta parte decat in PDL. A facut figuratie la dezbaterea bugetului

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca s-a asteptat ca Elena Udrea sa fie mult mai aproape de partid, mult mai muncitoare de exemplu la dezbaterea bugetului, unde a facut figuratie cateva.

S-au salvat reciproc de la moarte si se iubesc mai mult ca oricand

Dragostea este, uneori, cea mai sigura cale spre vindecare. Sotia unui star rock, ea insasi model,.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )