Libnet.ro
UNICEF

11:15

Calarasenii, invitati sa faca propuneri pentru bugetul orasului pe anul 2016

Adevărul Adevărul,
Calarasenii, invitati sa faca propuneri pentru bugetul orasului pe anul 2016

Ca si anul trecut, autoritatile locale pastreaza traditia si-i invita pe calaraseni sa faca propuneri de lucrari care ar trebui sa se realizeze in oras. in aceasta perioada, Primaria Calarasi se afla in proces de realizare a bugetului de venituri si cheltuieli al anului 2016 si doreste sa afle de la oameni care sunt problemele prioritare. continuă pe Adevărul

Alesii dau, miercuri, votul final pentru bugetul de stat pe 2016

Senatorii si deputatii dau, miercuri, votul final pe proiectul legii bugetului de stat si al asigurarilor sociale de stat, pentru anul 2016.

Vot final in Parlament pentru bugetul de stat pe 2016

Plenul reunit al Parlamentului urmeaza sa dea, miercuri, votul final pe proiectul legii bugetului de stat si pe proiectul legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2016, informeaza Agerpres.

UPDATE: Dezbaterile pentru bugetul de stat, reluate dupa-amiaza

45: Dezbaterile generale asupra Legii Bugetului pentru 2016 s-au incheiat, dupa prezentarea punctelor de vedere ale Guvernului si ale grupurilor parlamentare. Discutiile vor fi reluate incepand cu ora 17. 30, pe bugetele fiecarei institutii in parte.

Prefectul de Vaslui, obligat sa faca referendum pentru demiterea primarului din Pungesti

Prefectul judetului Vaslui este obligat sa organizeze un referendum pentru demiterea primarului comunei Pungesti, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Brasov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )