Libnet.ro
UNICEF

12:00

Calatorii care merg in Anglia din tari din zona rosie si incalca regulile de carantina risca pana la 10 ani de inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Calatorii care merg in Anglia din tari din zona rosie si incalca regulile de carantina risca pana la 10 ani de inchisoare

Oricine care incearca sa ascunda daca au fost intr-o tara din zona rosie risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 10 ani sau o amenda de pana la 10. 000 de lire daca incalca regulile stricte care vor intra in vigoare de pe 15 februarie, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

GRAFIC Maramures se apropie de intrarea in zona rosie

Timis este in continuare singurul judet aflat in zona rosie, cu o rata de infectare de 3,43, din nou in crestere usoara fata de ieri, in timp ce rata incidentei in Maramures plaseaza acest judet in imediata apropiere a pragului de 3, care marcheaza intrarea in zona rosie, potrivit datelor furnizate duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

GRAFIC Rata de infectare in crestere in Timis, singurul judet din zona rosie de COVID Fara modificari semnificative in Bucuresti

Rata de infectare este in crestere in Timis, unde marti este raportat un indice de 3,51, fata de 4,44 cu o zi inainte. Este singurul judet ramas in zona rosie de COVID-19, rata de infectare scazand in Maramures, de la 3,03 la 2,97.

GRAFIC Dupa Timis, Maramures intra in zona rosie de COVID-19 Judetele cu cele mai mici rate de infectare

Maramures este al doilea judet in zona rosie, cu o rata de infectare de 3,03 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, potrivit datelor publicate luni de Grupul de Comunicare Strategica. in acelasi scenariu ramane Timis, cu un indice de 3,44.

GRAFIC Timis, singurul judet in zona rosie

Timis ramane singurul judet aflat in zona rosie, cu o rata de infectare de 3,38, in crestere usoara fata de ieri, in timp ce Bucurestiul si noua judete sunt in zona galbena, potrivit datelor furnizate sambata de Grupul de Comunicare Strategica.

CFR Calatori introduce in circulatie 42 trenuri pentru elevii care merg de luni la scoala

CFR Calatori introduce in circulatie 42 de trenuri de naveta care sa transporte elevii spre si dinspre localitatile cu scoli, in contextul redeschiderii unitatilor de invatamant, in semestrul al doilea al acestui an scolar.

CFR Calatori a decis suplimentarea capacitatii trenurilor care se intorc din destinatiile de vacante

CFR Calatori a decis suplimentarea capacitatii trenurilor care se intorc din destinatiile de vacante, in special de pe Valea Prahovei, Moldova sau Constanta, iar in prezent peste 30 de trenuri sunt suplimentate cu 71 de vagoane, ceea ce inseamna un total de aproximativ 17. 000 de locuri.

Politistii cauta un barbat care a fugit din sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Targu Jiu

Politistii cauta un barbat in varsta de 47 de ani care a fugit din sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Targu Jiu, unde era internat, au informat, in aceasta dimineata, reprezentantii IPJ Gorj.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )