Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calatorii vor plati noua euro pentru modernizarea aeroportului si dupa concesionare

Adevărul Adevărul,
Calatorii vor plati noua euro pentru modernizarea aeroportului si dupa concesionare

Calatorii care vor lua avionul de la Chisinau vor continua si dupa concesionarea aeroportului sa plateasca taxa de modernizare de noua euro, inclusa in pretul biletului. continuă pe Adevărul

Pretul rovinietei va creste cu pana la 66%: Pentru 7 zile, soferii vor plati 5 euro, iar pentru 30 de zile - 10 euro

Costul rovinietei platite de soferii de autoturisme va creste cu pana la 66% si va fi mai mic pe anumite perioade de valabilitate in cazul vehiculelor de transport marfa si persoane. Prevederile sunt incluse.

Iaciu ofera 4,3 milioane de euro pentru preluarea Impact

Gheorghe Iaciu, cel mai mare actionar de la Impact Developer and Contractor IMP), ofera 19,61 milioane de lei 4,3 milioane de euro) pentru 61,94% din actiunile IMP pe care nu le detine. Pretul oferit de Iaciu este de 0,16 lei/actiune, cu 8% sub inchiderea de vineri.

Ministerul Fondurilor Europene plateste 7,5 milioane de euro pentru consultanta oferita de sapte experti BEI

Ministerul Fondurilor Europene a incheiat, marti, un acord in valoare de 7,5 milioane de euro cu Banca Europeana de Investitii pentru contractarea de experti BEI in scopul imbunatatirii implementarii proiectelor din sectoarele Transport si Mediu, finantate din fonduri europene, potrivit Mediafax.

Licitatia de aproape 35 milioane de euro pentru crearea sistemului informatic de emitere a actelor de stare civila a fost suspendata in urma contestatiilor

Licitatia privind implementarea la nivel national a unui sistem informatic care vizeaza reducerea birocratiei la emiterea actelor de stare civila, acestea urmand a fi obtinute de cetateni prin simpla prezentare a unui act de identitate la primarie, a fost suspendata de catre Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) pana la solutionarea unei contestatii. Procedura de achizitie in valoare de aproape 35 de milioane de euro, lansata luna august de Ministerul condus de Dan Nica, a atras pana acum peste 50 de cereri de clarificari si alte doua contestatii, care au fost insa respinse.

ROSIA MONTANA. Plumb: RMGC va cheltui 300 de milioane de euro pentru indepartarea poluarii ...

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile de la Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca obligatiile privind indepartarea poluarii istorice de la Rosia Montana revin RMGC, suma estimata fiind in cuantum de 300 de milioane de euro, transmite Mediafax. Citeste si ROSIA MONTANA. Plumb: Concentratia de cianuri, o treime fata de limita europeanaIn ceea ce priveste efortul statului roman pentru a putea decontamina zona privind poluarea istorica - e nevoie de o investitie .

CEDO condamna Romania la plata a 4.500 de euro pentru ca a incalcat dreptul la viata privata al unei romance

Statul roman a fost condamnat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru incalcarea dreptului la viata privata si de familie in cazul unei femei care a reclamat ca i s-a interzis accesul la dosare ale.

Rovana Plumb: RMGC va cheltui 300 de milioane de euro pentru indepartarea poluarii istorice. Garantia de mediu, dublata

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile de la Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca obligatiile privind indepartarea poluarii istorice de la Rosia Montana revin RMGC, suma estimata fiind in cuantum de 300 de.

Cu cat vor senatorii din Comisia pentru Munca sa majoreze alocatiile pentru copii.

Senatorii din Comisia de Munca au dezbatut, marti, o propunere legislativa de majorare a alocatiei pentru copii de la 42 la 200 de lei, hotarand sa amane votul pentru a o putea invita pe ministrul Muncii, Mariana Campeanu, astfel incat sa poata fi stabilit cuantumul ce poate fi suportat din buget, transmite Mediafax. Comisia a dezbatut propunerea legislativa de modificare a Legii 61/1993 privind alocatia de stat pentru copii in sensul majorarii acesteia de la 42 lei la 200 lei pentru copiii cu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )