Libnet.ro
UNICEF

01:05

AU CALCAT-O HOTII! Andreea Antonescu, JEFUITA chiar inainte de Craciun! I-au FURAT bunuri de MII DE EURO (GALERIE FOTO)

B1 B1,
AU CALCAT-O HOTII! Andreea Antonescu, JEFUITA chiar inainte de Craciun! I-au FURAT bunuri de MII DE EURO (GALERIE FOTO)

Supriza extrem de neplacuta pentru Andreea Antonescu, chiar inainte de Craciun. VEZI AICI GALERIA FOTO Celebra cantareata a fost vizitata de hoti, care i-au spart masina. continuă pe B1

Ce surpriza i-a facut Alex Bodi chiar inainte de Craciun. Bianca Dragusanu l-a laudat imediat

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au traversat pana acum mai multe perioade de certuri si impacari, dar in prezent se bucura de inceputul sarbatorilor, in familie. Aceasta le-a facut o surpriza fanilor si le-a aratat tuturor ce face chiar inainte de Craciun. in acest mod, blondina nu a ratat ocazia sa isi laude sotul, un .

SOC in familia regala: Vesti de ULTIMA ORA despre DIVORTUL lui Meghan Markle de Printul Harry! Chiar inainte de Craciun...

Chiar inainte de sarbatori, s-au intensificat zvonurile conform carora mariajul dintre Maghan Markle si Printul Harry se afla intr-o etapa cel putin controversata. Se vorbeste despre un viitor divort .

Ce a anuntat Horia Brenciu chiar inainte de finala Vocea Romaniei, de la PROTV. Putini se asteptau sa fie chiar ea

Horia Brenciu a facut un anunt, cu putin timp inainte ca finala de la Vocea Romaniei sa debuteze. in seara de vineri, pe 20 decembrie, telespectatorii vor sta cu sufletul la gura, pentru a afla cine este marele castigator din sezonul 9, din emisiunea de pe PRO TV. Cantaretul si-a uimit fanii din mediul virtual, .

Vestea de la Digi RCS RDS chiar inainte de sarbatori: ce se intampla cu tarifele din roaming

Digi RCS RDS le da o veste buna abonatilor care vor calatori in strainatate in perioada sarbatorilor de iarna. Operatorul reduce tarifele la apelurile si datele mobile efectuate in roaming. Digi RCS RDS reduce tarifele la apelurile si datele mobile efectuate in roaming incepand cu data de 20 decembrie 2019, Digi RCS RDS a redus .

Vaduva lui Dani Vicol da cartile pe fata. Ce a facut tatal lui Mario Iorgulescu dupa accident, chiar inainte de inmormantarea barbatului ucis

Vaduva lui Dani Vicol a dezvaluit ca familia lui Mario Iorgulescu nu a ajutat-o cu nimic dupa moartea barbatului ei, ucis in accidentul de ciruclatie produs de fiul sefului Ligii Porfesioniste de Fotbal. Femeia mai spune ca nici nu vrea sa primeasca vreun ban, intrucat nicio suma nu poate acoperi pierderea pe care a suferit-o.

Sotia lui Cabral a dat VESTEA CEA MARE, chiar inainte de sarbatori! Fanii i-au FELICITAT imediat! Da, este vorba chiar de... (FOTO)

Andreea Ibacka a impartasit o veste mare cu prietenii virtuali si, extrem de emotionata, a scris cateva cuvinte despre primii pasi ai micutei Namiko.

Ce se intampla cu Adela Popescu si Cove la Vorbeste Lumea, chiar de Craciun. PRO TV a facut anuntul

De Craciun, Adela Popescu si Cove au pregatit editii speciale Vorbeste lumea. Cei doi simpatici prezentatori au decorat deja platoul emisiunii, iar incepand de luni, 23 decembrie, de la ora 10:30, ii asteapta pe telespectatori cu invitati surpriza, colinde, materiale speciale si multa distractie. Ce se intampla cu Adela Popescu si Cove la Vorbeste Lumea, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )