Libnet.ro
UNICEF

17:00

Calculatoarele birourilor ONU de la Geneva si Viena, atacate de mai multi hackeri romani

B1 B1,
Calculatoarele birourilor ONU de la Geneva si Viena, atacate de mai multi hackeri romani

O retea de hackeri, printre care se afla si romani, au atacat calculatoarele birourilor ONU de la Geneva si Viena intr-o operatiune aparenta de spionaj. continuă pe B1

Atac terorist in Londra. Mai multi oameni ar fi fost injunghiati pe strada

Politia britanica a impuscat un barbat in Streatham, in sudul Londrei, in ceea ce a calificat drept un incident de natura terorista in care se crede ca mai multi oameni au fost injunghiati, a anuntat duminica Politia Metropolitana, citata de Reuters.

Comisia Europeana: Romania are cei mai multi angajati care lucreaza in alte state din UE

Romania ramane statul membru al UE care trimite in blocul comunitar cele mai multe persoane active, inregistrand in 2018 o crestere de 7% al numarului de romani activi care s-au deplasat recent, comparativ cu 2017, conform raportului anual al.

Topul oraselor cu cei mai multi romani care isi cauta job: Harta candidatilor

Capitala este zona zero atunci cand vine vorba despre piata muncii 8213; atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, potrivit datelor analizate de o platforma online de recrutare. Aici sunt cele mai multe si cele mai mari companii din Romania, dar si cea mai consistenta baza de candidati. 41,5% dintre candidatii activi, la nivel national, se afla in Bucuresti si cauta un loc de munca tot aici. Clujul este judetul cu urmatoarea cea mai ofertanta situatie, desi se afla la distanta semnificativa fata de Bucuresti 8213; inglobeaza 7% din numarul total de candidati.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )