Libnet.ro
UNICEF

18:30

CALENDAR ORTODOX 31 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim in aceasta zi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 31 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim in aceasta zi

Sfantul Ipatie s-a nascut in Cilicia si a fost episcop in Gangra. A participat la primul sinod ecumenic de la Niceea din anul 325. In timp ce se intorcea de la Constantinopol,a fost prins si. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 30 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim in aceasta zi

Sfantul Ioan Scararul a vietuit intre anii 578-649. A intrat in cinul monahal la varsta de 16 ani. Sfantul Ioan Scararul l-a avut ca povatuitor pe Cuviosul Macarie, timp de 19 ani. Dupa moarte.

CALENDAR ORTODOX 28 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Cuviosul Ilarion a fost staretul manastirii Pelechit din Helespont, in Asia. Plin fiind de Duhul Sfant, el a stralucit ca un soare printre oameni, vindecandu-i de boli si curatindu-i de.

CALENDAR ORTODOX 29 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Mucenic Marcu, episopul Aretuselor, a distrus in timpul imparatului Constantin cel Mare 306-337) mai multe temple pagane, zidind in locul lor biserici. Cand la tronul imparatesc.

CALENDAR ORTODOX 27 MARTIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Matrona a fost o copila saraca si orfana, roaba in casa unei evreice cu suflet rau, din Tesalonic. Aceasta neincetat isi batea joc de credinta Matronei, si tot timpul cauta toate.

CFR Calatori trece la ora de vara duminica, 31 martie. Cum vor circula trenurile cand se schimba ora

CFR Calatori va trece la ora oficiala de vara incepand cu data de duminica 31 martie 2019, ora 03. 00 devenind ora 04. Trecerea la ora de vara nu modifica mersul trenurilor in vigoare, circulatia urmand a se efectua conform orarului prevazut in mersul trenurilor.

HOROSCOP WEEKEND 30 - 31 martie. Racii se relaxeaza, Fecioarele intra in conflict cu persoanele dragi

HOROSCOP WEEKEND 30 - 31 martie. Berbec. iti dedici timpul zonei financiare. Vrei sa rezolvi mai multe probleme legate de bani si eventual sa reusesti sa iti organizezi mai bine acest sector.

DIANA COROABA, PWC ROMANIA Proiectul care modifica OUG 114 trebuie sa intre in vigoare pana la 31 martie

Este esential ca proiectul de Ordonanta care amendeaza Ordonanta de Urgenta 114/2018 sa intre in vigoare pana cel tarziu la data de 31 martie, alt-fel bancile risca sa plateasca taxa pe active conform Ordonantei actuale a spus, ieri, Diana Coroaba, partener consultanta fiscala PwC Romania, in cadrul unei conferinte de presa.

HOROSCOP weekend 29-31 martie 2019. Luna in Capricorn si Varsator. Emotiile trec in planul doi, favorizati legaturile sociale pe internet

Iata horoscopul de weekend 29-31 martie 2019. este ultimul weekend din luna martie, Mercur este proaspat iesit din prima sa miscare retrograda din 2019 si ne pregatim pentru o noua luna care va aduce evenimente.

HOROSCOP WEEKEND 29-31 martie 2019. Berbecii trebuie sa aiba rabdare, Gemenii sa evite miscarile gresite

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale : HOROSCOP BERBEC 21 martie 20 aprilie) HOROSCOP Sunt zile dedicate rezolutiilor financiare si finalizarii anumitor.

HOROSCOP 28 MARTIE. Supriza uriasa pentru aceasta zodie! Asteptarea a luat sfarsit!

Horoscop 28 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 28 martie Berbec Actionezi impulsiv si este posibil sa ajungi sa regreti. Nu iti acorzi suficient timp pentru a analiza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )