Libnet.ro
UNICEF

22:30

Calendarul Evaluarii Nationale din 2019. Cand sustin absolventii de clasa a VIII-a examenele

Adevărul Adevărul,
Calendarul Evaluarii Nationale din 2019. Cand sustin absolventii de clasa a VIII-a examenele

Ministerul Educatiei Nationale a anuntat calendarul Evalurarii Nationale din anul 2019. Absolventii clasei a VIII-a vor intra in febra examenelor incepand din 18 iunie, cand are loc proba scrisa la Limba si literatura romana. Rezultatele finale vor fi afisate pe 29 iunie 2019. continuă pe Adevărul

Calendarul Olimpiadelor Nationale 2019. Cand sustin elevii olimpiadele scolare

Ministerul Educatiei a publicat calendarul olimpiadelor scolare nationale. Pentru majoritatea disciplinelor etapele judetene au loc in lunile februarie si martie. Etapele nationale au loc in lunile aprilie-mai 2019.

Se asezase la coada la un supermarket din Arad, cand ceva de-a dreptul bizar s-a intamplat in fata ei. A crezut ca nu vede bine

Se afla la un supermarket din Arad, cand ceva de-a dreptul incredibil s-a intamplat in fata ei. O clienta de 38 de ani a luat-o la bataie pe vanzatoare, lovind-o de mai multe ori peste fata. Motivul? .

Se afla in masina la o trecere de pietoni din Bucuresti, cand a vazut ceva de-a dreptul incredibil. Asa ceva nu vezi in fiecare zi. A facut imediat o poza (FOTO)

Se afla in masina, cand a vazut ceva de-a dreptul incredibil pe trecerea de pietoni. A scos telefonul imediat si a facut o poza. Asa ceva nu vezi in fiecare zi. Ce se intamplase? Un barbat.

Victor l-a vazut pe escrocul italian operand intr-un spital din Bucuresti. Cand a realizat ce face, s-a ingrozit

Un chirurg estetician din Bucuresti, Victor Schwartz, sustine ca l-a vazut de mai multe ori in sala de operatie pe falsul chirurg italian si ca acesta, pe langa faptul ca nu avea studii, nici macar nu se.

Alerga pe un drum de munte din Colorado cand, la un moment dat, a auzit un zgomot. La scurt timp a fost atacat de o puma. Ce s-a intamplat ulterior e de necrezut

Un specialist in curse montane a fost atacat de o puma intr-un parc din statul Colorado. Barbatul a ucis animalul cu mana goala. Desi a fost ranit grav, barbatul a reusit sa supravietuiasca. Dupa.

Horoscop vacanta 2019. Cand trebuie sa pleci in concediu, in functie de zodia ta

Esti epuizat inca din a doua luna din 2019? Poate ai nevoie de o vacanta sau poate nu. Astrele au decis care sunt lunile de concediu favorabile pentru fiecare zodie in parte. Asa ca nu mai sta pe ganduri si fa-ti deja rezervarile in luna pe care horoscop vacanta 2019 ti-o indica.

Se plimba printre blocuri pe o alee din Petrosani, cand a zarit o bluza de trening aruncata in zapada, intr-o parcare. Cand a ridicat-o, a zarit ceva demn de filmele de groaza

Marginea unei parcari de pe raza municipiului Petrosani a devenit, marti dimineata, locul unei anchete. Cadavrul unui nou-nascut a fost descoperit de o femeie care incerca sa traverseze printre blocuri. Trupul co.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )