Libnet.ro
UNICEF

16:15

Calificare dramatica pentru Argentina in optimile Cupei Mondiale

Antena3 Antena3,
Calificare dramatica pentru Argentina in optimile Cupei Mondiale

UPDATE: Argentina s-a calificat in extremis in optimi, dupa 2 - 1 cu Nigeria. Pentru argentinieni au marcat Messi si Rojo, iar pentru nigerieni a punctat din penalty Victor Moses Stirea. continuă pe Antena3

The Guardian: Romania - Argentina, 3 - 2, cel mai bun meci din istoria Cupei Mondiale

Ziaristii de la The Guardian au rememorat partida dintre Argentina si Romania, din optimile Cupei Mondiale din 1994, pe care o numesc cea mai buna din istoria competitiei. De ce? Poate pentru ca a fost o.

The Guardian: Romnia vs Argentina (CM 1994), cel mai frumos meci din istoria Cupei Mondiale - 90 de minute de fotbal absolut sublim si fascinant

Jurnalistul Craig McCracken de la publicatia The Guardian este de parere ca cel mai frumos meci din istoria Cupei Mondiale de fotbal est cel dintre Romania si Argentina, din optimile editiei din 1994, cand tricolorii s-au impus cu 3-2. Exista un singur raspuns logic si rational la intrebarea care este cel mai frumos meci din istoria Cupei Mondiale. Titlul ii apartine, fara echivoc, meciului din optimile CM 1994, disputat intre Romania si Argentina, se arata pe site-ul The Guardian.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Nigeria vs Argentina 1-2 / Calificare dramatica pentru pume - Rojo a adus victoria n minutul 86

Argentina s-a calificat dramatic in optimile de finala ale Campionatului Mondial, dupa o victorie obtinuta pe final de meci cu Nigeria, scor 2-1. Finalista la editia din 2014 a CM de fotbal, Argentina s-a aflat pe marginea prapastiei pana in minutul 86. Salvatorul a fost fundasul Marcos Rojo, care a inscris cu un sut perfect din interiorul careului si a evitat o eliminare rusinoasa inca din faza grupelor. Echipa lui Sampaoli a incheiat pe locul doi in Grupa D a competitiei din Rusia si in optimi va da peste nationala Frantei.

DANEMARCA - FRANTA LIVE STREAM. Danezii lupta pentru optimi ONLINE VIDEO TVR

Franta, care si-a asigurat calificarea in optimile Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, va disputa o veritabila finala a Grupei C, marti, de la ora 17,00 ora Romaniei, TVR 1, TVR HD), contra Danemarcei, pe.

A fost lansata mingea oficiala pentru etapele eliminatorii ale Cupei Mondiale

Adidas a lansa ai mingea oficiala de joc pentru etapele eliminatorii ale Campionatului Mondial care se desfasoara in Rusia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )