Libnet.ro
UNICEF

14:00

Calin Gheorghe a murit la doar 45 de ani - Europa FM prezinta motivul decesului indragitului om de radio

Hotnews Hotnews,
 Calin Gheorghe a murit la doar 45 de ani - Europa FM prezinta motivul decesului indragitului om de radio

Vestea sfarsitului de saptamana a fost una trista: omul de radio Calin Gheorghe a murit sambata, la doar 45 de ani. Fosta voce, printre altele, la ProFM, Guerrilla si Europa FM, Calin a fost rapus de un stop cardiorespirator. continuă pe Hotnews

Omul de radio Calin Gheorghe a murit in locul sau preferat, pe plaja din Corbu. Acolo i-ar fi placut sa imbatraneasca

Unul dintre cei mai buni oameni de radio din Romania, Calin Gheorghe, a murit la mare, in locul sau preferat, pe plaja din Corbu.

Doliu in lumea radio.Calin Gheorghe, una dintre vocile Pro FM, Guerilla si Europa FM, a murit

A murit omul de radio Calin Gheorghe, una dintre vocile reprezentative ale Pro FM, Guerilla si Europa FM. Anuntul a fost facut de fostii sai colegi de la Radio Guerrilla pe pagina de Facebook.

Doliu in radioul romanesc: Calin Gheorghe, fosta voce ProFM, Guerrilla si Europa FM, a murit

Calin Gheorghe, una dintre cele mai cunoscute voci din radioul romanesc, a murit, anuntul fiind facut pe contul oficial de Facebook al Radio Guerrilla. De-a lungul carierei, omul de radio a trecut, printre altele, pe la Pro FM, Guerrilla si Europa FM.

Doliu in radio. A murit Calin Gheorghe, una dintre vocile Pro FM, Guerilla si Europa FM

A murit Calin Gheorghe, unul dintre pionierii radioului romanesc de dupa comunism. Anuntul a fost facut de fostii sai colegi de la Radio Guerrilla. Gheorghe a avut ultima emisiune radio pe 23 iulie. Din.

Doliu in radio. A murit Calin Gheorghe, una dintre vocile Pro FM, Guerilla si Europa FM (VIDEO)

A murit Calin Gheorghe, unul dintre pionierii radioului romanesc de dupa comunism. Anuntul a fost facut de fostii sai colegi de la Radio Guerrilla. Gheorghe a avut ultima emisiune radio pe 23 iulie. Din.

Motivul mortii lui Calin Gheorghe, omul de radio disparut la 46 de ani. A intrat si dus a fost

Care a fost cauza decesului lui Calin Gheorghe si ce a facut in ultimele zile de viata? Omul de radio a parasit acest Pamant la doar 46 de ani. Cauza decesului lui Calin Gheorghe Una dintre cele mai cunoscute voci de la Pro FM si Radi Guerrilla a vorbit pentru ultima data cu publicul zilele .

Detaliile nestiute despre moartea fulgeratoare a omului de radio Calin Gheorghe. S-a stins in mare, la doar 46 de ani

Moartea lui Calin Gheorghe, unul dintre cei mai indragiti oameni de radio din Romania, a socat pe toata lumea. Prezentatorul radio s-a stins sambata dimineata, in urma unui stop respirator, dupa ce i s-a facut rau in timp ce se afla in mare, pe plaja sa preferata de la Corbu.

Fiul lui Florin Salam, tata la doar 18 ani. Cine este si cum arata nora celebrului artist

Florin Salam va fi bunic pentru a doua oara. Fiul sau, Daniel Stoian, va deveni tata la 18 ani. Acesta a aflat sexul copilului pe care iubita lui urmeaza sa il nasca spre finalul acestui an. Fiul lui Florin Salam va deveni tata la 18 ani. Cum arata nora sa Florin Stoian, cunoscut cu numele .

Calin Gheorghe, fosta voce ProFM, Guerrilla si Europa FM, a murit intr-un mod fulgerator

Calin Gheorghe, una dintre cele mai cunoscute voci din radioul romanesc, a murit. De-a lungul carierei, omul de radio a trecut, printre altele, pe la Pro FM, Guerrilla si Europa FM.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2818 seconds )