Libnet.ro
UNICEF

23:00

CALIN POPESCU TARICEANU: Toti romanii trebuie testati pentru a avea un moment zero al luptei cu coronavirusul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CALIN POPESCU TARICEANU: Toti romanii trebuie testati pentru a avea un moment zero al luptei cu coronavirusul

Senatorul Calin Popescu Tariceanu sustine ca toti romanii trebuie testati pentru a avea un moment zero al luptei cu coronavirusul, acest lucru fiind posibil in cadrul unui Program national de testare. continuă pe Ziarul Bursa

CALIN POPESCU TARICEANU: Toti romanii trebuie testati pentru a avea un moment zero al luptei cu coronavirusul

Senatorul Calin Popescu Tariceanu sustine ca toti romanii trebuie testati pentru a avea un moment zero al luptei cu coronavirusul, acest lucru fiind posibil in cadrul unui Program national de testare.

Antiviralul pe care toti romanii trebuie sa il ia in pandemie. Adina Alberts ii divulga proprietatile magice

Adina Alberts ii sfatuieste pe romani sa fie preventivi si sa se ingrijeasca in plus iarna aceasta. Medicul sustine ca ar trebui ca toti oamenii sa consume o anumita substanta magica. Ce spune specialistul si care este antiviralul dezvaluit de aceasta care ar face minuni? Antiviralul care trebuie consumat de toti romanii in pandemie. Sfaturile .

Se intampla la Kaufland cu preturile: toti romanii trebuie sa afle chiar acum

Kaufland a facut in aceasta dimineata un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania. Kaufland a anuntat startul Black Friday 2020 in toate magazinele sale din.

Mancarurile gatite care ne ingrasa. Greseala pe care toti romanii o fac de sarbatori

Mancarurile traditionale sunt un chin pentru cei mai gurmanzi dintre noi, mai cu seama de sarbatori. Ce greseala facem cu totii la prepararea meselor de sarbatori? Care sunt obiceiurile deloc benefice pe care le au gospodinele? Ce greseli faci in bucatarie? Greseala pe care o fac romanii Mancarea facuta in casa e clar cea mai .

Greselile pe care toti romanii le fac cand poarta masca. Asa iti apare acneea de la ea

Masca de protectie a devenit un accesoriu indispensabil si recomandat de autoritati de la declansarea starii de urgenta si pana acum. insa, purtarea ei este o problema pentru multi romani. Cei mai multi spun ca au o senzatie de disconfort si ca nu pot respira bine, iar altii se plang de afectiuni la nivelul tenului, .

Alimentele pe care toti batranii trebuie sa le manance. Ce beneficii minunate au

Ce trebuie sa contina meniul varstnicilor? Ce trebuie sa consume si acestia care sunt beneficiile minunate pe care le primesc din partea alimentelor in cauza? Ce trebuie sa isi puna in dieta zilnica? Iata si cele mai bune metode de consum! Alimente care trebuie sa se afle in meniul batranilor Exista cateva alimente care sunt .

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie. Greseala imensa care creeaza probleme cu banii

Desi este putin probabil sa te fi gandit la acest lucru, atunci cand pleci in vacante, trebuie sa iti notifici banca. Iar daca nu ai facut-o pana acum sau crezi ca o astfel de actiune.

Alerta pentru toti romanii cu WhatsApp: dispar mesajele fara sa faci nimic. Se intampla deja

O schimbare majora ajunge pe WhatsApp si toti utilizatorii sunt vizati. Desi s-a vorbit si in trecut de aceasta noutate, acum e oficial si trebuie sa fii foarte atent la mesaje. WhatsApp a.

Toti soferii trebuie sa afle urgent: se intampla la pompa cu pretul la benzina si motorina

Inainte de ultimele doua luni din an, pretul petrolului trece printr-o noua etapa. Soferii cu masini pe benzina si motorina trebuie sa afle cat mai repede de schimbari. Cand vine vorba.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )