Libnet.ro
UNICEF

21:30

Calin Popescu-Tariceanu: Dupa 20 de ani, Justitia din Romania este condusa securistic, controlata de oamenii din vechiul sistem sau scoliti de acestia

România Liberă România Liberă,
Calin Popescu-Tariceanu: Dupa 20 de ani, Justitia din Romania este condusa securistic, controlata de oamenii din vechiul sistem sau scoliti de acestia

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca este nevoie ca Justitia sa iasa o data pentru totdeauna, de sub controlul unor institutii de forta care fac jocurile din umbra. continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu: In ultimii 10 ani, numarul interceptarilor SRI a crescut cu 700%

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a criticat, luni, faptul ca statul aloca sume mari de bani din buget pentru SRI in detrimentul domeniilor precum sanatatea sau educatia, afirmand ca in ultimii 10 ani numarul interceptarilor SRI a crescut.

Criteriile de integritate incaiera ALDE: Calin Popescu Tariceanu este tot mai contestat in propriul partid

Co-presedintele executiv al ALDE Vasile Nistor, un vechi liberal, i-a cerut lui Calin Popescu Tariceanu sa plece de la conducerea Senatului si a partidului, intrucat este urmarit penal.

Pruna are scoala anti-democratica care se conduce dupa dictonul &171;drepturile cetatenilor sunt un lux &187;

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, declara, pe pagina sa de Facebook, ca singurul punct in care este de acord cu ministrul Justitiei, Raluca Pruna, in ceea ce priveste propunerile pe care le-a facut privind pachetul de legi din Justitie, este nevoia de reforma reala in domeniu, dar precizeaza ca ceea ce ii deosebeste total este modul de abordare.

Prima promotie de juristi a Universitatii Ovidius s-a intalnit dupa 20 de ani

Fostii studenti au Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta au luat din nou loc in aula. De data aceasta nu mai aveau emotiile examenului, ci emotiile reintalnirii cu fostii dascali si colegi.

Barbatul care si-a ucis partenera de pe Tinder, acuzat in instanta dupa doi ani

Warriena Wright a cazut de la etajul 14, in timp ce incerca sa scape de cel pe care il cunoscuse pe Tinder, o aplicatie de socializare. Gable Tostee, in varsta de 30 de ani este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )