Libnet.ro
UNICEF

06:15

Calin Popescu Tariceanu, este asteptat pentru audieri in Comisia de control al SRI din Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Calin Popescu Tariceanu, este asteptat pentru audieri in Comisia de control al SRI din Parlament

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ar urma sa fie audiat astazi la Comisia de control al SRI din Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

Calin Popescu Tariceanu, audiat marti in comisia SRI

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va fi audiat in Comisia de Control a SRI din Parlam.

Calin Popescu Tariceanu, audiat in Comisia SRI

Presedintele Senatului, este audiat in Comisia de Control al SRI, dupa ce a acuzat, in mai multe ies.

Tariceanu este audiat de Comisia SRI. Se pregateste Maior

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, va fe audiat marti, dupa sedinta de plen.

Tariceanu a povestit ca presedintele din 2005 avea pe birou o convorbire dintre Adrian Nastase si fiul lui

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a relatat marti la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI ca o persoana care lucra la Cotroceni in 2005 si care acum este parlamentar PNL i-a.

Inhalarea regulata a cocktailului de substante chimice din produsele de curatenie este nociva pentru sanatatea plamanilor si poate duce la aparitia astmului

Cercetatorii au descoperit ca inhalarea regulata a cocktailului de substante chimice folosite in majoritatea produselor de curatenie este nociva pentru sanatatea plamanilor - insa, aparent, doar in cazul femeilor, scrieiflscience. com. Cercetatorii au remarcat faptul ca ratele de dezvoltare a astmului au fost mai mari in randul femeilor care folosesc produse de curatenie in mod regulat.

Tariceanu, asteptat marti la audieri in Comisia pentru controlul SRI

Audiere importanta marti, in Parlament. Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, urmeaza sa se prezinte, dupa sedinta de plen comun a celor doua Camere, la Comisia de control al SRI din.

Claudiu Manda: Tariceanu a intrebat despre activitatea SRI in dosarele Microsoft si cel privind acuzatia de marturie mincinoasa

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a referit marti, in cadrul audierii sale la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, la dosarul Microsoft si cel in care este acuzat de marturie mincinoasa, formuland o serie de intrebari privind activitatea SRI in cadrul acestora, a declarat seful comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda, dupa audiere, relateaza Agerpres.

Tariceanu, dupa audierea in Comisia SRI: Daca sefa DNA se crede mai presupus de lege, nu pot accepta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fostaudiat, marti, in Comisia de Control al SRI, dupa ce a acuzat, in mai multe iesiri publice, existenta unui stat paralel, al unui sistem care.

Parlamentul a votat comisia de ancheta privind activitatea sefului SPP

Plenul reunit al Parlamentului a votat joi proiectul de hotarare pentru infiintarea comisiei de ancheta parlamentara care il vizeaza pe seful Serviciului de Protectie si Paza, Lucian Pahontu, comisie dorita de Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, dupa ce liderul PSD l-a acuzat in repetate randuri pe Pahontu ca se implica in viata politica. Potrivit proiectului de hotarare, comisia are 17 obiective si 15 membri. Au fost 225 voturi pentru si 106 impotriva, iar liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii vor contesta comisia la Curtea Constitutionala.

Tariceanu despre interceptarile convorbirilor sale

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost audiat in Comisia de Control a SRI, ocazie c.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )