Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin-Popescu Tariceanu: Senatorul Daniel Barbu va fi candidatul la Primaria Capitalei din partea ALDE

B1 B1,
Calin-Popescu Tariceanu: Senatorul Daniel Barbu va fi candidatul la Primaria Capitalei din partea ALDE

S-a aflat si cine va fi candidatul ALDE la Primaria Capitalei. Senatorul Daniel Barbu va fi candidatul partidului in cursa pentru un fotoliu de edil. Anuntul a fost facut de copresedintele ALDE, Calin. continuă pe B1

Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primaria Capitalei. Tariceanu: Cea mai serioasa si prestigioasa figura la Primaria Bucurestiului

Senatorul Daniel Barbu este candidatul ALDE la Primaria Capitalei, a anuntat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu.

Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primaria Capitalei

Senatorul Daniel Barbu este candidatul ALDE la Primaria Capitalei, a anuntat duminica seara copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, care a precizat ca nu a intrat in cursa acum pentru neintrand in cursa deoarece obiectivul partidului este reprezentat de alegerile parlamentare.

Calin Popescu Tariceanu: Politicienii care si-au anuntat candidatura la alegerile locale sunt transati de DNA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca in ultimul timp, politicienii care si-au anuntat candidatura la alegerile locale din vara sunt transati de DNA, multi dintre ei fiind chiar sc.

Calin Popescu Tariceanu: Politicienii care si-au anuntat candidatura la alegerile locale sunt transati de DNA (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca in ultimul timp, politicienii care si-au anuntat candidatura la alegerile locale din vara sunt transati de DNA, multi dintre ei fiind chiar sc.

Tariceanu, despre condamnarea lui Dragnea: E o rasturnare a normalitatii

Condamnarea presedintelui PSD Liviu Dragnea in dosarul Referendumul este o rasturnare a normalitatii, este de parere copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu. E o rasturnare a normalitatii.

Daniel Barbu, fost ministru al Culturii in Guvernul Ponta, este candidatul ALDE la Primaria Capitalei

Senatorul Daniel Barbu, fost ministru al Culturii in Guvernul USL condus de Victor Ponta, este candidatul ALDE la Primaria Generala a Capitalei, au anuntat duminica liderii partidului. Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a explicat ca nu intra in cursa deoarece obiectivul partidului este reprezentat de alegerile parlamentare. Persoana domnului Barbu, prin faptul ca a acumulat o indelunga experienta politica la nivelul Guvernului si in Parlament, as spune ca este cea mai potrivita candidatura, a declarat Calin Popescu Tariceanu pentru Mediafax.

Calin Popescu Tariceanu: Procesul intentat lui Liviu Dragnea este unul eminamente politic

Procesul intentat presedintelui PSD, Liviu Dragnea, dar si decizia iCCJ in cazul acestuia sunt actiuni eminamente politice, considera copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu. Principiile.

Tariceanu: Procesul intentat lui Liviu Dragnea, dar si decizia iCCJ sunt actiuni eminamente politice

Procesul intentat presedintelui PSD, Liviu Dragnea, dar si decizia iCCJ in cazul acestuia sunt actiuni eminamente politice, considera copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu, citat de Agerpres. Principiile statului de drept ne obliga sa respectam decizia oricarei instante judecatoresti, cu precadere atunci cand este una definitiva, dar, in acelasi timp, avem dreptul si chiar obligatia sa exprimam un punct de vedere politic, mai ales ca o facem pentru apararea democratiei si a pluralismului, aflate de mai multa vreme in Romania intr-un pericol vizibil si notoriu. Procesul intentat lui Liviu Dragnea, dar si decizia iCCJ sunt actiuni eminamente politice, ele reprezentand un unicat nedorit in lumea civilizata, a scris vineri Tariceanu pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )