Libnet.ro
UNICEF

22:15

Camera Deputatilor a respins urmarirea penala pe numele lui Daniel Chitoiu

B1 B1,
Camera Deputatilor a respins urmarirea penala pe numele lui Daniel Chitoiu

Camera Deputatilor a respins, marti, inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Daniel Chitoiu, acuzat de DNA de abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care a. continuă pe B1

Parlamentul a respins urmarirea penala pe numele lui Daniel Chitoiu

Parlamentul a respins, marti, inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Daniel Chitoiu, acuzat de DNA de abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care a fost.

ULTIMA ORA Camera Deputatilor a respins ridicarea imunitatii lui Daniel Chitoiu

Camera Deptuatilor a respins marti, prin vot secret, cererea procurorilor anticoruptie de ridicare a imunitatii a lui Daniel Chitoiu in vederea inceperii urmaririi penale.

Camera Deputatilor a respins ridicarea imunitatii lui Daniel Chitoiu. Vezi in text lista parlamentarilor aparati in fata justitiei

Camera Deptuatilor a respins marti, prin vot secret, cererea procurorilor anticoruptie de ridicare a imunitatii a lui Daniel Chitoiu in vederea inceperii urmaririi penale. Au fost 248 de voturi impotriva, 108 pentru si 4 anulate.

Daniel Chitoiu a scapat de urmarirea penala

Camera Deputatilor a decis, marti, sa respinga solicitarea procurorului general privind incuviintarea inceperii urmaririi penale a deputatului PNL Daniel Chitoiu. Chitoiu, aparat de deputatii juristi.

Ambasada SUA, dupa ce Chitoiu a scapat de urmarirea penala: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Ambasada SUA la Bucuresti a precizat, marti, dupa decizia deputatilor de neridicare a imunitatii lui Daniel Chitoiu, ca nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege, iar demnitarii trebuie sa respecte cele mai.

Camera Deputatilor respinge ridicarea imunitatii lui Daniel Chitoiu

Camera Deputatilor a respins, marti, prin vot secret, cererea privind incuviintarea urmaririi penale a lui Daniel Chitoiu. Conform unor surse parlamentare, au votat impotriva solicitarii de incepere a urmarii penale 248 de deputati, iar in favoarea.

Camera Deputatilor adopta un proiect pentru limitarea furturilor de metale de la calea ferata pentru vanzare

Camera Deputatilor a decis, marti, interzicerea achizitionarii de la persoane fizice a metalelor utilizate in activitatea feroviara, rutiera, maritima, aeriana, si in alte sectoare in care lipsa acestora.

Aviz negativ pentru urmarirea penala

Fostul ministru de Finante, Daniel Chitoiu, a fost audiat, astazi, la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor.

Dosarul Carpatica: Cererea de urmarire penala a lui Daniel Chitoiu, analizata de deputatii ...

Comisia Juridica ar putea analiza, marti, cererea procurorilor privind avizul pentru urmarirea penala a fostului ministru Daniel Chitoiu, in dosarul Carpatica, informeaza Digi 24. Fostul ministru al Finantelor ar putea fi si el audiat de membrii Comisiei. In urma audierilor, Comisia Juridica trebuie sa intocmeasca un raport - daca sunt sau nu de acord cu solicitarea anchetatorilor. Citeste si: UPDATE. Mafia ASF. Cererea DNA privind avizul de urmarire penala pentru Chitoiu, trimisa la Comisia .

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )