Libnet.ro
UNICEF

18:15

ULTIMA ORA Camera Deputatilor a respins ridicarea imunitatii lui Daniel Chitoiu

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Camera Deputatilor a respins ridicarea imunitatii lui Daniel Chitoiu

Camera Deptuatilor a respins marti, prin vot secret, cererea procurorilor anticoruptie de ridicare a imunitatii a lui Daniel Chitoiu in vederea inceperii urmaririi penale. continuă pe Hotnews

Camera Deputatilor a respins ridicarea imunitatii lui Daniel Chitoiu. Vezi in text lista parlamentarilor aparati in fata justitiei

Camera Deptuatilor a respins marti, prin vot secret, cererea procurorilor anticoruptie de ridicare a imunitatii a lui Daniel Chitoiu in vederea inceperii urmaririi penale. Au fost 248 de voturi impotriva, 108 pentru si 4 anulate.

Camera Deputatilor respinge ridicarea imunitatii lui Daniel Chitoiu

Camera Deputatilor a respins, marti, prin vot secret, cererea privind incuviintarea urmaririi penale a lui Daniel Chitoiu. Conform unor surse parlamentare, au votat impotriva solicitarii de incepere a urmarii penale 248 de deputati, iar in favoarea.

Camera Deputatilor adopta un proiect pentru limitarea furturilor de metale de la calea ferata pentru vanzare

Camera Deputatilor a decis, marti, interzicerea achizitionarii de la persoane fizice a metalelor utilizate in activitatea feroviara, rutiera, maritima, aeriana, si in alte sectoare in care lipsa acestora.

Camera Deputatilor a respins urmarirea penala pe numele lui Daniel Chitoiu

Camera Deputatilor a respins, marti, inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Daniel Chitoiu, acuzat de DNA de abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care a.

ULTIMA ORA Malaysia Airlines a declarat ca a pierdut contactul cu un avion ce avea la bord 239 de persoane

Un avion al companiei aeriene Malaysia Airlines cu 239 de persoane la bord si avand destinatia Beijing, a pierdut contactul cu turnul de control, dupa ce a parasit capitala malaeziana, a anuntat vineri compania, transmite AFP. Zborul MH370, ce transporta 227 de pasageri si 12 membri ai echipajului, a disparut sambata, la ora locala 02. 40 vineri, 20. 40, ora Romaniei), potrivit companiei. Avionul a pierdut contactul cu turnul de control atunci cand se afla in spatiul aerian vietnamez.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )