Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasada SUA, dupa ce Chitoiu a scapat de urmarirea penala: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Antena3 Antena3,
Ambasada SUA, dupa ce Chitoiu a scapat de urmarirea penala: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Ambasada SUA la Bucuresti a precizat, marti, dupa decizia deputatilor de neridicare a imunitatii lui Daniel Chitoiu, ca nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege, iar demnitarii trebuie sa respecte cele mai. continuă pe Antena3

Daniel Chitoiu a scapat de urmarirea penala

Camera Deputatilor a decis, marti, sa respinga solicitarea procurorului general privind incuviintarea inceperii urmaririi penale a deputatului PNL Daniel Chitoiu. Chitoiu, aparat de deputatii juristi.

Ambasada SUA, despre decizia Parlamentului in cazul Chitoiu: Nimeni nu trebuie sa fie mai ...

Ambasada SUA la Bucuresti a precizat, marti, dupa decizia deputatilor de neridicare a imunitatii lui Daniel Chitoiu, ca nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege, iar demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice, informeaza Mediafax. Nu facem comentarii cu privire la cazuri sau anchete aflate in desfasurare. Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege. Toti demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice, a spus misiunea diplomatica, raspunzand unei .

Ambasada SUA, despre cazul Chitoiu: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Ambasada SUA la Bucuresti a precizat, marti, dupa decizia deputatilor de neridicare a imunitatii lui Daniel Chitoiu, ca nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege, iar demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice.

Ambasada SUA, despre cazul lui Daniel Chitoiu: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a afirmat, marti, in urma deciziei deputatilor de neridicare a imunitatii lui Daniel CHitoiu, ca nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege, potrivit Mediafax. Nu facem.

Aviz negativ pentru urmarirea penala

Fostul ministru de Finante, Daniel Chitoiu, a fost audiat, astazi, la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor.

Parlamentul a respins urmarirea penala pe numele lui Daniel Chitoiu

Parlamentul a respins, marti, inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Daniel Chitoiu, acuzat de DNA de abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care a fost.

Camera Deputatilor a respins urmarirea penala pe numele lui Daniel Chitoiu

Camera Deputatilor a respins, marti, inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Daniel Chitoiu, acuzat de DNA de abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )