Libnet.ro
UNICEF

14:30

Camera Deputatilor va trimite o telegrama de solidaritate cu Oklahoma City.

România Liberă România Liberă,
Camera Deputatilor va trimite o telegrama de solidaritate cu Oklahoma City.

Camera Deputatilor a decis, marti, cu 118 voturi pentru si o abtinere, sa aprobe propunerea deputatului PNL Petre Roman de a trimite o telegrama de solidaritate si condoleante populatiei din Oklahoma City, grav afectata de o tornada, informeaza Mediafax. In Statele Unite, la Oklahoma City, s-a produs o tornada cu consecinte deosebit de grave. Sunt aprope 100 de morti la ora asta, din care peste 20 de copii, inca 75 de copii sunt grav raniti in spital. E o catastrofa de dimensiuni greu de . continuă pe România Liberă

Camera Deputatilor a RESPINS proiectul de revizuire a Constitutiei transmis Parlamentului in ...

Camera Deputatilor a respins, marti, cu 41 voturi pentru, 259 impotriva si 18 abtineri, proiectul de lege privind revizuirea Constitutiei, initiat de presedintele Traian Basescu in 2011, informeaza Mediafax. Liderul grupului PDL din Camera, Mircea Toader, a criticat acest lucru, aratand ca, prin respingerea acestui proiect, vointa cetatenilor exprimata la referendum privind Parlament unicameral si reducerea numarului de parlamentari nu este respectata. Liderul deputatilor PNL, Andrei .

Proiectul de Lege privind revizuirea Constitutiei, respins de Camera Deputatilor

Proiectul de Lege privind revizuirea Constitutiei Romaniei afost respins astazi, de Camera Deputatilor, cu 31 voturi pentru, 259 impotriva, 18 abtineri, potrivit unui comunicat de presa.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege pentru lucrari de dezvoltare a conductei Nabucco

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, cu 329 de voturi pentru si unul impotriva, proiectul de lege privind unele masuri necesare pentru lucrari de dezvoltare a conductei de gaze naturale Nabucco.

Camera Deputatilor a respins, astazi, Constitutia lui Basescu

Camera Deputatilor a respins, marti, proiectul de lege privind revizuirea Constitutiei, initiat de presedintele Traian Basescu in 2011. Proiectul a fost respins cu 41 voturi pentru, 259 impotriva si 18 abtineri.

Memorandumul dintre statul roman si Rompetrol a fost aprobat de Camera Deputatilor

Camerei Deputatilor a aprobat, cu 233 de voturi pentru, 63 de voturi impotriva si 26 de abtineri, proiectul de lege privind memorandumul incheiat intre statul roman si grupul Rompetrol.

Camera Deputatilor si Reprezentanta UNICEF au semnat un parteneriat de colaborare

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a semnat, alaturi de Reprezentantul UNICEF in Romania, Sandie Blanchet, Parteneriatul privind colaborarea dintre cele doua institutii in beneficiul copiilor din tara noastra, cu focus asupra celor mai vulnerabili dintre acestia, arata un comunicat trimis redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )