Libnet.ro
UNICEF

11:45

Camerele reunite ale Parlamentului da votul final pe bugetul lui 2019

Antena3 Antena3,
Camerele reunite ale Parlamentului da votul final pe bugetul lui 2019

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va acorda, vineri, vot final proiectelor legilor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019. intr-o prima faza, Parlamentul. continuă pe Antena3

Camerele reunite ale Parlamentului dau votul final pe bugetul lui 2019. Anunt facut de Viorica Dancila

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va acorda, vineri, vot final proiectelor legilor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019. intr-o prima faza, Parlamentul.

Trenuri noi de metrou, in valoare de 30 milioane euro, in 2019

Metrorex are alocata, in bugetul pentru 2019, o suma de 30 de milioane de euro pentru achizitionarea a 13 trenuri noi pentru circulatia pe Magistrala 5 si 17 trenuri noi pentru magistralele aflate deja in functiune, a declarat, luni, ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, la dezbaterile din comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului asupra proiectului de buget al MT pentru 2019, potrivit Agerpres.

Proiectul Legii bugetului de stat pe 2019, avizat favorabil in comisiile de buget-finante ale Parlamentului

Ajunsi in luna februarie fara bugetul pe 2019, Parlamentul a lucrat pana tarziu in noapte pentru a da avizele necesare, pe banda rulanta uneori. De la unii s-a luat, altora li s-a dat, iar la final proiectul Legii bugetului a primit raport cu aviz.

Rovana Plumb spune ca vom avea 180 de km de autostrada in 2019, dar este contrazisa de CNAIR si Asociatia Pro Infrastructura

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, a declarat luni, la dezbaterile din comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului asupra proiectului de buget al MT pentru 2019, ca anul acesta vor fi deschisi circulatiei 180 de kilometri de.

Cine a cstigat si cine a pierdut din confruntarea Isarescu-Zamfir din comisiile de specialitate ale Parlamentului. Pe scurt: au cstigat amndoi, dar a pierdut bunul simt si calitatea disputei economice

Cam trei ore si jumatate a durat meciul Zamfir - Isarescu desfasurat marti la Comisiile de buget din Senat si Camera. O parte din intrebari au fost puse fara partinire, in vreme ce o alta parte a intrebarilor erau vadit rauvoitoare. in final, Zamfir i-a facut cadou Guvernatorului doua carti: Romania sub teroare bancara si La pescuit de fraieri. Gest care ar putea fi trecut la capitolul ne-eleganta. De castigat, au castigat ambele tabere: Isarescu si ceilalti membri ai Consiliului de Administratie au raspuns punctual si la obiect incercand sa clarifice nelamuririle membrilor celor doua comisii, iar politicienii prezenti au punctat masiv la capitolul capital politic. La masa discutiilor s-au asezat si d-nii Gheorghe Piperea si Ilie Nastase, desi cei doi nu fac parte din niciuna dintre tabere.

Bugetul 2019 a fost votat de Parlament. Dancila: Bugetul nu poate sa raspunda tuturor asteptarilor dar este realist

Proiectul legii bugetului de stat pentru 2019 a fost adoptat vineri la ora 12. 50 de plenul Parlamentului. S-au inregistrat 275 voturi pentru, 122 impotriva si 2 abtineri.

Bugetul pe 2019- nimic cert, doar isterie si spectacol

Aveti un fix legat de acest lucru, a spus Viorica Dancila, satula de intrebarile jurnalistilor care voiau sa afle de ce nu se construiesc autostrazi in Romania. A intors spatele si a plecat, lasand multe intrebari in aer. S-a intamplat imediat dupa votul dat asupra celui mai controversat si neverosimil buget din ultimii multi ani. Este un buget care pare a sfida logica, un buget scris dupa cifre comandate. Realitatea economica nu are nicio legatura cu modul in care s-au impartit banii si nici cu scenele melodramatice la care am asistat, zilele acestea, in Parlament.

Parlamentul adopta azi bugetul pe 2019: alocatii dublate de la 1 martie, bani taiati de la SRI la propunerea lui Dragnea pentru programele Vitamina D si Panorama

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va acorda, vineri, vot final proiectelor legilor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019.

UPDATE Parlamentul adopta azi bugetul pe 2019: alocatii dublate de la 1 martie, bani taiati de la SRI la propunerea lui Dragnea pentru programele Vitamina D si Panorama / Deficitul bugetar, crescut la 2,76 pentru a sustine majorarea alocatiilor

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va acorda, vineri, vot final proiectelor legilor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019. Deputatii au votat modificarea Legii privind plafoanele, care prevede marirea deficitului bugetar de la 2,55% la 2,76%, pentru a sustine financiar cresterea alocatiilor pentru copii.

UPDATE Parlamentul adopta azi bugetul pe 2019: alocatii dublate de la 1 martie, bani taiati de la SRI, la propunerea lui Dragnea, pentru programele Vitamina D si Panorama / Deficitul bugetar, crescut la 2,76%

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va acorda, vineri, vot final proiectelor legilor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019. in aceasta dimineata, deputatii au votat modificarea Legii privind plafoanele, care prevede marirea deficitului bugetar de la 2,55% la 2,76%, pentru a sustine financiar cresterea alocatiilor pentru copii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )