Libnet.ro
UNICEF

10:00

Campionatul de fotbal ucrainean, suspendat din cauza violentelor.

România Liberă România Liberă,
Campionatul de fotbal ucrainean, suspendat din cauza violentelor.

Prima liga de fotbal ucraineana a fost suspendata de catre federatia din aceasta tara, la cerinta ministerului de interne, din cauza violentelor din ultima perioada dar si a riscului major de izbucnire a unor noi proteste, potrivit site-ului oficial al federatiei de fotbal. Dupa pauza de iarna fotbalul ucrainean urma sa fie reluat in week-endul viitor, cu etapa a nouasprezecea. Duminica trebuia sa aiba locul debiul Ucrainei, Sahtiorul lui Mircea Lucescu, locul 1, intalnind, la Kiev, Dinamo, . continuă pe România Liberă

Guvernul chinez, dat in judecata din cauza smogului pentru prima data.

Beijing nu este singurul oras chinez acoperit de smog. Un locuitor din Shijiazhuang, capitala provinciei Hebei, a dat in judecata guvernul din cauza poluarii, potrivit Reuters, care citeaza un ziar de stat. Acesta este primul caz de acest fel, in ciuda faptului ca dezvoltarea industriala necontrolata a dus la un grad de poluare ridicat in multe regiuni din tara. In plangerea sa, Li Guixin a cerut ca autoritatea municipala pentru protectia mediului sa isi faca datoria si sa controleze nivelul .

Hidroelectrica reintra in insolventa din cauza unor procese pierdute in instanta

Hidroelectrica reintra in insolventa. Acesta este consecinta unei decizii de astazi a Curtii de Apel care a admis contestatiile unor creditori, printre care si asa-zisii baieti destepti din energie. Informatia a fost confirmata pentru HotNews. ro de Remus Borza, fost administrator judiciar al Hidroelectrica. Sentinta este definitiva. Au fost trei tipuri de contestatii: la decizia de intrare in insolventa, la tabelul preliminar al creditorilor si la inchiderea insolventei. Astazi, Curtea de Apel a admis contestia la iesirea din insolventa. Acesta este si motivul pentru care Hidroelectrica reintra in insolventa. UPDATE Din cauza reintrarii in insolventa, Hidroelectrica nu va mai fi listata pe bursa in vara.

Apple da in judecata guvernul chinez din cauza Siri

Apple da in judecata o agentie a guvernului chinez si o alta companie din cauza drepturilor pe care le are asupra asistentului personal Siri, transmite TheGuardian.

Depeche Mode si-a anulat concertul pe care trebuia sa il sustina la Kiev, din cauza protestelor

Depeche Mode si-a anulat concertul pe care trebuia sa il sustina miercuri seara la Kiev, in urma violentelor care au zguduit capitala Ucrainei in ultima saptamana. Solistul Dave Gahan si colegii sai de.

Petrom a pierdut 2% pe Bursa din cauza unei posibile vanzari de actiuni pe care FP o are in plan

Bursa a scazut cu 1,81%, intr-o piata unde actiunile OMV Petrom au coborat cu 2,38%, influentate de informatii privind intentia FP de a vinde un pachet important de titluri Petrom, iar titlurile Fondului Proprietatea au pierdut 2,13% din valoare dupa.

Li se spune reginele siliconului. Cum arata fetele care nu mai au nicio expresie faciala din cauza Botoxului

Aceste doua tinere din Croatia si-au facut un nume printre amatorii de operatii estetice. Ele au incercat absolut tot ce era pe piata infrumusetarii plastice, iar rezultatele se vad de la mare departare.

Dan Voiculescu: USL se rupe din cauza orgoliului lui Antonescu si a temerii ca nu va fi sustinut la Presedintie

Cauzele reale ale ruperii Uniunii Social Liberale sunt orgoliul lui Crin Antonescu si parerea acestuia ca nu va fi sustinut de USL la prezidentialele din acest an, scrie Dan Voiculescu pe blogul sau. Presedintele.

Sam Worthington, arestat din cauza iubitei lui

Probleme pentru Sam Worthington. Starul din Avatar a fost arestat in New York pentru ca ar fi lovit un fotograf, care a ranit-o pe iubita lui, Lara Bingle.

Circulatie restrictionata pe A3, din cauza unor filmari pentru un lungmetraj cu Nicolas Cage

Circulatia rutiera pe autostrada A3 va fi restrictionata marti, pe sensul Bucuresti - Ploiesti, intre kilometrii 17 si 30, pentru filmarea unor secvente din productia The Dying of the Light, in care joaca Nicolas Cage, transmite Mediafax .

Traficul blocat pe DN 12, din cauza unor sticle cu apa minerala.

Traficul pe sensul Tusnad-Sfantu Gheorghe al DN 12 este intrerupt, luni, in zona localitatii harghitene Baile Tusnad, dupa ce prelata si obloanele unui tir s-au desprins, iar pe sosea s-au imprastiat sticle cu apa minerala, relateaza Mediafax. Accidentul a avut loc pe DN 12 Tusnad - Sfantu Gheorghe, in zona localitatii Baile Tusnad din judetul Harghita. Citeste si: Covasna: Traficul pe DN 11, blocat pe un sens timp de doua ore Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Harghita, Gheorghe .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )