Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dan Voiculescu: USL se rupe din cauza orgoliului lui Antonescu si a temerii ca nu va fi sustinut la Presedintie

B1 B1,
Dan Voiculescu: USL se rupe din cauza orgoliului lui Antonescu si a temerii ca nu va fi sustinut la Presedintie

Cauzele reale ale ruperii Uniunii Social Liberale sunt orgoliul lui Crin Antonescu si parerea acestuia ca nu va fi sustinut de USL la prezidentialele din acest an, scrie Dan Voiculescu pe blogul sau. Presedintele. continuă pe B1

Renate Weber: Daca USL se rupe, nu se rupe din cauza lui Traian Basescu

Europarlamentarul PNL Renate Weber a declarat duminica, la Sinteza Zilei, ca inca mai spera ca Uniunea Social Liberala sa nu se rupa, dar ca in cazul unui astfel de scenariu vina nu ar fi a lui Traian.

Dan Voiculescu: Criza din USL este o criza artificiala. Viziunea mea este ca PNL se va retrage de la guvernare

Dupa ce in urma cu aproximativ o saptamana spunea ca USL nu se va rupe, presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, in lumina noilor evenimente considera ca PNL va iesi de la Guvernare.

Apple da in judecata guvernul chinez din cauza Siri

Apple da in judecata o agentie a guvernului chinez si o alta companie din cauza drepturilor pe care le are asupra asistentului personal Siri, transmite TheGuardian.

Franklin Templeton risca sa piarda miliarde de dolari din cauza expunerii pe Ucraina

Fondul de investitii specializat pe pietele emergente Franklin Templeton risca sa inregistreze pierderi masive din cauza expunerii pe Ucraina, in contextul revoltelor sociale care ar putea degenera intr-un razboi.

Suceava: Traficul pe DN 17, restrictionat pe o banda din cauza caderilor de pietre de pe versanti

Traficul rutier este blocat pe DN 17, pe sensul de mers dinspre Vatra Dornei spre Iacobeni, din cauza caderilor de pietre de pe versanti, circulatia desfasurandu-se alternativ pe cealalta banda, informeaza.

Sam Worthington, arestat din cauza iubitei lui

Probleme pentru Sam Worthington. Starul din Avatar a fost arestat in New York pentru ca ar fi lovit un fotograf, care a ranit-o pe iubita lui, Lara Bingle.

Circulatie restrictionata pe A3, din cauza unor filmari pentru un lungmetraj cu Nicolas Cage

Circulatia rutiera pe autostrada A3 va fi restrictionata marti, pe sensul Bucuresti - Ploiesti, intre kilometrii 17 si 30, pentru filmarea unor secvente din productia The Dying of the Light, in care joaca Nicolas Cage, transmite Mediafax .

Traficul blocat pe DN 12, din cauza unor sticle cu apa minerala.

Traficul pe sensul Tusnad-Sfantu Gheorghe al DN 12 este intrerupt, luni, in zona localitatii harghitene Baile Tusnad, dupa ce prelata si obloanele unui tir s-au desprins, iar pe sosea s-au imprastiat sticle cu apa minerala, relateaza Mediafax. Accidentul a avut loc pe DN 12 Tusnad - Sfantu Gheorghe, in zona localitatii Baile Tusnad din judetul Harghita. Citeste si: Covasna: Traficul pe DN 11, blocat pe un sens timp de doua ore Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Harghita, Gheorghe .

Cererea de liberare conditionata a ucigasului lui Ioan Luchian Mihalea, respinsa din cauza comportamentului agresiv in detentie

Cererea de liberare conditionata a lui Ionel Paun - unul dintre cei doi barbati condamnati la inchisoare pe viata pentru uciderea lui Ioan Luchian Mihalea - a fost respinsa de instanta dupa ce comisia penitenciarului a semnalat comportamentul agresiv al acestuia fata de colegii din detentie, scrie Mediafax.

Companiile de telefonie mobila pierd zeci de miliarde din cauza aplicatiilor de mesagerie instant

Operatorii de telefonie mobila au inregistrat anul trecut pierderi de 32,5 miliarde de dolari prin venituri nerealizate din mesajele sms, scrie Mediafax. Responsabile de aceasta situatie sunt aplicatiile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )